• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.07.2017

11:00

LONČAR: KBC Dragiša Mišović će nastaviti normalno da radi

Društvo

LONČAR: KBC Dragiša Mišović će nastaviti normalno da radi

Podeli vest

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da neće doći do zaplene niti popisa imovine u KBC "Dragiša Mišović" nakon što je Viši sud poništio presudu i istakao da će ta zdravstvena ustaviti nastaviti normalno da radi

Lonačar je najavio da će otići do zaposlenih u toj bolnici da im kaže da mogu normalno da nastave sa radom.

 - Viši sud je razmatrao žalbu i poništio presudu, to se sada vraća na početak. Oni koji su imali ideju da urade to što su hteli nisu uspeli, a ja molim dušebrižnike da ne uznemiravaju bolnicu već da puste da radi svoj posao -  kazao je ministar novinarima posle otvaranja Doma zdravlja u Malom Mokrom Lugu.

OBUSTAVLJENA ZAPLENA I RASPRODAJA IMOVINE KBC DRAGIŠA MIŠOVIĆ: Presuda ukinuta, sledi novo suđenje!

Za danas je u Mišović najavljen bio dolazak izvršitelja da popišu imovinu, po pravosnažnoj prešudi Simonide Tanasijević, koja je tužila bolnicu i tražila nadoknadu za neisplaćenu eksproprijaciju za 12 ari placa. Bolnica je po presudi trebalo da isplati 116 miliona dinara.

Plac se sada nalazi u vlasništvu Kompanije Koling.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marko

pre 6 godina

vratite zeni zemlju....ili je isplatite...nije ona kriva sto je tu bolnica...a ne odlazite u beskraj\n

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija