• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.07.2017

12:48

LOBAREV: IMPRESIONIRAN SAM ZATVOROM U PADINSKOJ SKELI! Predsednik Sindikata policije i bezbednosnih službi Ruske federacije u poseti srpskim kolegama

Društvo

LOBAREV: IMPRESIONIRAN SAM ZATVOROM U PADINSKOJ SKELI! Predsednik Sindikata policije i bezbednosnih službi Ruske federacije u poseti srpskim kolegama

Podeli vest

U posetu Srbiji i reprezentativnom Policijskom sindikatu Srbije došao je Aleksej Lobarev, predsednik reprezentativnog Sindikata policije i bezbednosnih službi Ruske federacije
razns.com

 

Razgovarano je o nastavku saradnje dva sindikata na poboljšanju uslova rada zaposlenih u policijama Srbije i Rusije. Lobarev je i kao predsednik Komisije za kontrolu zatvora Ruske federacije obišao zatvor u Padinskoj skeli, poznatiji kao srpski Alkatraz.

- Ovom posetom produbljujemo saradnju policija Srbije i Rusije. Policajci širom sveta imaju slične probleme, a poseta Lobareva je utoliko značajnija, jer je on predsednik jedinog sindikata policije i bezbednosnih službi u Ruskoj federaciji. Osim policajaca i zaposlenih u različitim bezbednosnim službama, članovi ovog sindikata su i zaposleni u zatvorima. Zbog toga je izrazio želju da poseti najmoderniji zatvor u Srbiji i ovom delu Evrope za najopasnije zatvorenike, u Padinskoj skeli - kaže Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije.

- Kao neko kome je između ostalog i posao da kontroliše stanje i poštovanje ljudskih prava u kaznenim ustanovama, moram reći da sam impresioniran zatvorom koji ste izgradili. Razgovarali smo sa upravnikom zatvora, obišli ceo kompleks i mogu vam reći da kao profesionalac, nijednu zamerku nisam mogao da nađem - kaže Aleksej Lobarev, predsednik Sindikata policije i bezbednosnih službi Ruske federacije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija