• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.07.2017

10:17

SRPSKI TENKISTI KRENULI U OSVAJANJE MOSKVE: Naše M-84 se ne plaše ni Armate, ni Leoparda, a posebno ne Šermana!

Društvo

SRPSKI TENKISTI KRENULI U OSVAJANJE MOSKVE: Naše M-84 se ne plaše ni Armate, ni Leoparda, a posebno ne Šermana!

Podeli vest

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković ispratio je pripadnike Vojske Srbije koji su sa beogradskog aerodroma Nikola Tesla otputovali u Moskvu, radi učešća na Međunarodnim vojnim igrama u Ruskoj Federaciji
Tanjug

Poželevši sinoć takmičarima uspeh na predstojećim nadmetanjima, general Diković je istakao da je reč o jedinstvenom takmičenju u kojem učestvujemo već četvrtu godinu zaredom, ostvarivši zapažene rezultate.

Ekipa od 20 tenkista Vojske Srbije, pored 18 drugih ekipa, takmičiće se u Tenkovskom biatlonu, dok će se osmočlana ekipa nadmetati u discilini "Poljska kuhinja"

- Vi ste izabrani da, kao najbolji u svojim sastavima, predstavljate svoje jedinice i Vojsku Srbije u celini. Dobro je da među vama ima iskusnih takmičara i uveren sam da ćete se dostojno boriti na poligonima u Ruskoj Federaciji i pokazati da pripadnici Vojske Srbije uvek streme ka pobedi -  rekao je načelnik Generalštaba.

SRPSKI PILOTI U RUSIJI, RAKETAŠI U BUGARSKOJ: Vojska Srbije cenjen partner na vojnim vežbama širom Evrope!

Ovo nadmetanje je odlična prilika da, u međunarodnom okruženju pokažemo koliki značaj pridajemo osposobljenosti, koliko smo jaki, obučeni i naučeni da ono što imamo na najbolji način upotrebimo, dodao je on, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

- Svima vama želim srećan put, dobro zdravlje, vojničku sreću i mnogo uspeha na predstojećim Međunarodnim vojnim igrama - zaključio je Diković.

(VIDEO) PONOS SRBIJE: Ugledni britanski portal predstavio borbeno vozilo Miloš!

Ispraćaju pripadnika Vojske Srbije prisustvovao je i komandant Kopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović.

Međunarodne vojne igre će trajati do 12. avgusta na vojnim poligonima u Ruskoj Federaciji, dok će se timovi Vojske Srbije takmičiti u dve discipline. 

(VIDEO) NAJMOĆNIJE ORUŽJE SRPSKE VOJNE INDUSTRIJE: Raketni sistem "Šumadija", priprediće neprijatelju PAKAO NA DALJINI OD 285 KM!

Ekipa od 20 tenkista Vojske Srbije, pored 18 drugih ekipa, takmičiće se u najatraktivnijoj disciplini igara - "Tenkovskom biatlonu", dok će se osmočlana ekipa nadmetati u discilini "Poljska kuhinja", uz učešće još sedam različitih vojnih reprezentacija.

Kako izgleda takmičenje najboljih tenkova današnjice i kako su srpske posade oduševile Ruse pogledajte u sledećem video zapisu!!!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ssss

pre 6 godina

Срећно момци и да будете први или макар други иза браће Руса!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija