• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf/informer.rs

28.07.2017

11:25

(FOTO) MAJKA ALEKSE JANKOVIĆA OBJAVILA PESMU KOJA ĆE SLOMITI SVAKO SRCE! Ovo je njena poruka posle sramne presude da NIKO NIJE KRIV!

Društvo

(FOTO) MAJKA ALEKSE JANKOVIĆA OBJAVILA PESMU KOJA ĆE SLOMITI SVAKO SRCE! Ovo je njena poruka posle sramne presude da NIKO NIJE KRIV!

Podeli vest

Dragana Janković, majka malog Alekse koji je 2011. godine izvršio samoubistvo zbog vršnjačkog nasilja objavila je veoma dirljiv post na svom Fejsbuk profilu

Ona je, naime, objavila pesmu koja nosi naziv "Kriv sam...", a povodom nedavnog dopisa koji je dobila i u kome stoji da niko neće disciplinski odgovarati zbog zastarelosti slučaja.

- U pisanom odgovoru smo i zvanično dobili obaveštenje da je "pored svih utvrđenih činjenica i propusta, zakonski slučaj pokretanja disciplinske odgovornosti prema odgovornima u školi i školskoj upravi, zastareo - rekla je ogorčena majka Dragana

Njenu pesmu vam prenosimo u celosti: 

Kriv sam...

Ja sam Aleksa sin Dragane i Bojana, brat Petre i Milije.
Ja sam Aleksa rodjen 20.03.1997.god i prvenac sam mojim roditeljima, najveća radost i ceo svet ...bio sam.
Ja sam Aleksa odličan djak,budući golman i pilot trebao sam..
Ja sam Aleksa i trpeo sam fizički psihički teror svojih vršnjaka.
Ja sam Aleksa koga su nastavnici škole prepustili slučaju,niz vodu i u jarak.
Ja sam Aleksa i pokušao sam da nađem smisao, a oni su od mog života načinili pakao.
Ja sam Aleksa čiju su priču ispričali a nasilje zabeležili na 2000 i
više lista hartije.
Ja sam Aleksa gde je sudskim postupcima u tri zasebna,dokazano presuđeno i dosuđeno da su KRIVI.
Ja sam Aleksa koji je sebe sam žrtvovao, da njegovim imenom upozorite zapretite drugima,da mi više nisu potrebni drugari u onom svetu gde sam sada.... sam.
Ja sam Aleksa koji nije išao u elitnu školu i nije bio razmažen.
Ja sam Aleksa i nisam član nijedne političke partije i ne pozivajte se na moju političku pripadnost.
Ja sam Aleksa i nisam se ispisao iz škole gde su me tukli zato što su moji roditelji hteli da me tuku,već zato što su razredna,psihološkinja i ostali neki lagali i tvrdili da sam voljen i bezbedan.
Ja sam Aleksa koji je voleo život i kome je jedan život bio malo,da u njemu spozna i opipa doživi i preživi svaku zanimljivu stvar.
Ja sam Aleksa koji spava dubokim snom i neće se probuditi .
Ja sam Aleksa kome su danas presudili i sudili i ovi i oni,takvi i nikakvi.
Ja sam Aleksa nad čijim ste se imenom danas ogrešili, koga ste vređali i čijom ste sudbinom omotanom u tugu suze i bes sebi činili zabave i trač.
Ja sam Aleksa i oprostiću vam svaku izrečenu reč.
Ja hoću... da li će Bog?
Ako VAM je lakše, evo priznajem KRIV SAM ŠTO SU ME UBILI!!!

Pesma je izazvala brojne komentare.

- Aleksa dete počivaj u miru, ko je kriv, kajaće se - samo je jedan od komentara podrške Aleksinoj porodici.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Todor

pre 6 godina

Mama, ti si toliki zavisnik od privlacenja paznje da ni jednu svoju drugu ulogu u zivotu, nisi u stanju da imas U takvim uslovima sasvim je logicno sta se desilo

AS

pre 6 godina

DISCIPLINSKI POSTUPAK ZASTAREO. NIŠTA NE RAZUMEM. NEKO JE TU ODGOVORAN ZATO ŠTO ODGOVORNI NISU ODMAH SUSPENDOVANI SA POSLA I PROTIV NJIH POKRENUT DISCIPLINSKI POSTUPAK. TO JE PROCEDURA KOJU JE NEKO MORAO DA POKRENE. NE MOŽE SADA PUJ PIKE NE VAŽI. CEO KOLEGIJUM NASTAVNIKA U ŠKOLI JE ODGOVORAN, SVI ZAPOSLENI U ŠKOLI ZAJEDNO SA ĐACIMA. JEDAN DEČIJI ŽIVOT JE NESTAO A NIKO NIJE KRIV. SRAMOTA.

Sever

pre 6 godina

Zar ovakve stvari mogu da zastare? Ledeno, surovo... Odvratno !!!

Nada

pre 6 godina

sta reci? ne znam, ali znam da sam mnogo tuzna zbog takvih dogadjaja. pocivaj u miru\n

Drago

pre 6 godina

SVE SKUPA JE VELIKA TUGA. Ko nebi zaplako na sve ovo, a idioti ostaju i dalje, da budu idioti. Tužno je šta se sve događa u školama i koliko je problema koje nećemo, da vidimo, a morali bi vidjeti i spasiti ovakvu djecu koja trpe nasilje. Idiote treba izbaciti iz škole, da normalna djeca mogu normalno, da uče i idu u školu. ŽAO MI JE SVAKOG DJETETA I RODITELJA KOJI PROLAZI KROZ SVE TE STVARI.

Miga

pre 6 godina

Nek mi oprosti dragi Bog sto cu ovo izreci ali me jedna misao kopka, a gde su bili roditelji i da li je i koliki je njihov udeo u ovoj tragediji? Ovo pitanje nisam uputio roditeljima nego svima pa i sebi da bi smo u takvoj i svim slicnim situacijama spasli svoje naj milije a i sebe od ovakvih tragedija. Svako samoubistvo je tragedija i poraz nas i greska nas koji mislimo ili hocemo da vidimo da je neko treci kriv za nasu nesrecu. Neka mi oprosti dragi Bog ako sam naopako zborio.

aleksa

pre 6 godina

Dosta vise sa silovanjem ove teme i licne patnje nesretne zene. Dovoljno je sto su je izmanipulisali na izborima, jos i ovo, kao da nema drugih ljudi u Srbiji sa jos tezim sudbinama. Pisite o starim i gladnim ljudima u ruralnim sredinama koji umiru od gladi jer nema ko da ih obidje i pomogne im, ostavljeni su sami sebi i sudbini. Sramota je ove drzave da zna za 20.000 nemocnih starih lica koji su zaboravljeni, a vrli novinari nemaju kad da se bave tom temom od silnih starleta i rijalitija, a tuznih sudbina se sete samo ovako preko majke nesretnog deteta.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija