• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rtrs

28.07.2017

13:09

ŠOK IZ PRIŠTINE: NATO zlikovac general KLARK TRAŽIO ČETVRTINU KOSOVA ZBOG KOPANJA UGLJA, ali je odbijen!

Društvo

ŠOK IZ PRIŠTINE: NATO zlikovac general KLARK TRAŽIO ČETVRTINU KOSOVA ZBOG KOPANJA UGLJA, ali je odbijen!

Podeli vest

Projekat kompanije "Envidity", američkog generala i glavnokomandujućeg u NATO agresiji na SRJ Veslija Klarka, kojim je bilo planirano preuzimanje četvrtine Kosmeta za iskopavanje uglja, povučen je iz daljeg postupka u skupštini

Ispostavilo se da je vlada podnela parlamentu ovaj projekat bez studije izvodljivosti i bez unapred urađenog nacrta nacionalne strategije za korišćenje lignita, prenosi portal Kossev.

O ovom poslu pisma je odlučio da otvori Muhamet Mustafa, predsednik komiteta za ekonomski razvoj u poslednjem zakonodavnom telu, piše Gazeta Fjalja.

DRECUN: Dijalog ne znači spremnost Srbije da prizna nezavisnost KiM!

Mustafa je za taj list rekao da komisija nije odobrila projekat, ali i da kompanija "SharrCem" nije ispunila ni osnovne uslove.

Komisija ima dve ključne preporuke. Zatraženo je da vlada uradi studiju izvodljivosti i da unapred izradi nacrt nacionalne strategije za eksploataciju lignita.

RUSKI ANALITIČAR VLADIMIR LEPEHIN: Amerika priprema kompletnu okupaciju Balkana - KAKO SE TOME SUPROTSTAVITI?

Nakon toga, vlada se potpuno povukla, a iz postupka su povučena oba projekta.

S druge strane, ministarstvo finansija, na čijem je čelu Avdulah Hoti, iako je glavni pokretač ovih projekata, ne zna da su projekti "Envidity" i "ShaarrCem" povučeni iz postupka.

RAMA PROVOCIRA SRBIJU! PRIZNAJTE KOSOVO RADI MIRA NA BALKANU: Premijer Albanije opet sanja o našoj pokrajini!

U kratkom odgovoru Gazeti, iz Kancelarije za informisanje u tom ministarstvu naveli su da su ta dva projekta u skupštini na konačnom usvajanju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vasko

pre 6 godina

Odbijen za sada. Videcemo sta ce buducnost doneti ali ce sigurno izgurati tu svoju ideju. Platice gde treba i dil je napravljen. Tako se to radi u biznisu.

dragan

pre 6 godina

Za prvi deo si upravu .A da ce platiti, to je vec dobjo za poso kojl je odradijo. Javice se jos takvi bar 3-4 njih.

dudu

pre 6 godina

Manje- više prijatelju. Da se nadamo i što je još važnije da radimo na tome da se to ne desi. Predsednikov Poziv na dijalog je odlična stvar, nadam se da će se staviti akcenat i na imovinu bivše sfrj na KiM. Pa naši roditelji su odvajali za razvoj pokrajine. Kad nasleđujemo dugove, moramo da se izborimo za naše.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Ратни злочинац се већ добро "нафатирао" али... - изгледа, мало му...? Шиптарима очигледно више "није интересантан" играч... " Испушена муштикла"...Сада су на цени други играчи, а не... - " Ислужени коњи ", добри само .... - за туткало...!

MilosObilic1389

pre 6 godina

Стрпљења генерале,твој друг "Харди" још чека - већину...

vlada

pre 6 godina

Tako kapitalistički gangsteri dolaze do kapitala - pljačkanjem, a dele savete o poštenju, korupciji ....

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija