• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

28.07.2017

21:25

(FOTO) SVI NA MORE! Kompanija Pink Media Group i ove godine šalje DECU NA LETOVANJE!

Društvo

(FOTO) SVI NA MORE! Kompanija Pink Media Group i ove godine šalje DECU NA LETOVANJE!

Podeli vest

Već desetu godinu zaredom, kompanija Pink Media Group brine o štićenicima Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine. Ovaj humani gest direktora i vlasnika Pink Media Grupe Željka Mitrovića i njegove porodice već je postao tradicionalan

Tako, sada već tradicionalno, direktor i vlasnik Pink Media Grupe Željko Mitrović, mališanima i njihovim vaspitačima omogućio je nezaboravan osmodnevni boravak u Bjeloj u Crnoj Gori. Osim pokrivenih troškova puta, hrane i smeštaja, sva deca dobila su džeparac za boravak na moru, slatki paket, rekvizite za plažu kao i mnogobrojne poklone.

Nekima od njih ovo je prvi odlazak na more, dok su neki zahvaljujući Pink Media Grupi, već imali prilike da uživaju na Jadranu prethodnih godina, te tako i mogućnost da svoje iskustvo podele sa drugarima.

pink.rs

Koliko je za njih odlazak na more značajan i nezaboravan trenutak u životu, govore nasmejana dečija lica i poneka suza radosnica vaspitača, dok im se Željko Mitrović koji je sa suprugom i porodicom došao da isprati mališane, obratio im se i poželeo da se i ove godine lepo provedu na moru.

pink.rs

Ovaj humani gest direktora i vlasnika Pink Media Grupe Željka Mitrovića, svedoči o tome da ništa nije važnije od dečije sreće, pažnje, ljubavi i brige o njima i da će se kao i do sada zalagati da svake godine štićenici beogradskih domova uživaju u poseti moru.

pink.rs

On je sa porodicom ispratio decu na putovanje koje će pamtiti. 

- Moja porodica i ja već tradicionalno vodimo svu decu bez roditelja iz svih beogradskih domova na more. Ove godine klince vodimo u Crnu Goru u Bjelu. Pripremili smo i korisne poklončice za sve mališane kao i naravno nešto džeparaca! Ja sam imao tu sreću da mi detinjstvo bude najlepši i neponovljivi deo života i zato pokušavam bar malo da pomognem deci koja nisu imala tu sreću da rastu u toplini roditeljskog doma i da im bar malčice i na bar desetak dana učinim život srećnijim i radosnijim! – istakao je Željko Mitrović, koji je od dece, koja ga već dobro poznaju i koja su mu se obradovala, dobio poklon kao znak zahvalnosti za humani gest.

pink.rs

Direktor Centra u Zvečanskoj ulici Zoran Milačić istakao je da je reč o saradnji sa porodicom Mitrović koja ima želju da podrži ustanovu, a saradnja traje duži niz godina.

- Ono što je za nas važno jeste da se poboljšava kvalitet života dece kroz ovakvu organizaciju. Ovo je dragoceno iskustvo za svu decu i zahvalni smo porodici Mitrović što je ovo obezbedila. Deca različitih uzrasta idu na ovo putovanje, provešće osam dana na moru i boraviće u jednom od najkvalitetnijih hotela u Bjeloj – rekao je Milačić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
cccc

pre 6 godina

Zanima me koliko dece neće moći da ode na more zato što mali Rodić nije platio poreze.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija