• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srna

30.07.2017

12:38

MILOŠEVIĆ MATIRAO HAG, UZALUD SU POTROŠILI STOTINE MILIONE EVRA: I Srbija se žestoko ogrešila prema njemu!

Društvo

MILOŠEVIĆ MATIRAO HAG, UZALUD SU POTROŠILI STOTINE MILIONE EVRA: I Srbija se žestoko ogrešila prema njemu!

Podeli vest

Advokat Zdenko Tomanović, koji je u Hagu branio bivšeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića, tvrdi da je Milošević na suđenju u Hagu iznenadio sve, jer je stavom, nastupom i dobrom odbranom matirao hašku administraciju

- Stotine miliona dolara je utrošeno na suđenje protiv Miloševića i u nastojanju da se u sudnici, pred domaćom i svetskom javnošću, ponizi navodnim dokazima. Ali, desilo se suprotno - rekao je Tomanović za Večernje novosti.

Sramno ponašanje države

"Vlasnici pravde u Srbiji" uskraćivali su ono što mu je pripadalo kao građaninu i kao bivšem predsedniku Srbije. Nisu mu date garancije države za puštanje iz Tribunala, niti za odlazak na lečenje. Nije mu dato ni pravo na predsedničku penziju. Na kraju nisu mu dali ni pravo na sahranu sa državničkim počastima kao bivšem predsedniku

Prema njegovim rečima, kada je postalo jasno da je suđenje izmaklo kontroli i željenim i zamišljenim efektima, počeli su da poništavaju njegova garantovana prava.

MITROPOLIT AMFILOHIJE PRIZNAO: Ogrešio sam se o Miloševića, trebalo je da SVEDOČIM U HAGU U NJEGOVU KORIST!

- Umesto da su doprineli da međunarodna pravda bude simbol poštovanja prava svakog čoveka, oni su sopstvenu nesposobnost pravdali njegovim lošim zdravljem, napadajući Miloševića da sam narušava svoje zdravlje - istakao je Tomanović.

On je naglasio da je Milošević sa gospodskom mirnoćom i intelektualnom superiornošću podnosio pravni vandalizam kojem je bio izložen.

(VIDEO) KLINTON ISKORISTIO SLOBU PA GA ŠUTNUO, IGLBERGER PRIMAO PARE ZA PROMOCIJU JUGA: Vladislav Jovanović otkriva prljave poslove SAD u Jugoslaviji!

- Sve je to video, kako mi je rekao, kao osvetu i kažnjavanje zato što smo branili svoju zemlju, što nismo dozvolili da NATO zločini ostanu sakriveni, jer smo pomagali svom narodu izvan Srbije i izborili se da stvore Republiku Srpsku - rekao je Tomanović.

On smatra da ni suđenje Miloševiću u Srbiji ne bi bilo ništa bolje, jer se političko distanciranje pretvara u princip da pravda, zakoni i pravo nisu svima dostupni.

PROJEKAT "DRINA" JE BIO SPAS ZA SRBE: Milošević odbio PONUDU FRANCUZA I AMERA koja je mogla da SPREČI RAT!

Tomanović je naglasio da su "vlasnici pravde u Srbiji" uskraćivali ono što mu je pripadalo kao građaninu i kao bivšem predsedniku Srbije.

- Nisu mu date garancije države za puštanje iz Tribunala, niti za odlazak na lečenje. Nije mu dato ni pravo na predsedničku penziju. Na kraju nisu mu dali ni pravo na sahranu sa državničkim počastima kao bivšem predsedniku. U Srbiji, svaki predmet koji je Milošević vodio je zastareo - rekao je Tomanović.



 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vla

pre 6 godina

Nisu mu dali zato sto je ta garnitura vlasti bila kriminalna, krali sve sto je vredelo, za zapadne diplomate ti ljudi su bili kriminalci, pouzdano znam da su takvo misljenje imali dok su pili kafu a nije bilo novinara u blizini,

Nikola

pre 6 godina

Ajmo Srbende, divite se najvecem izdajniku i coveku koji nas je vratio u kameno doba.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Милошевић је велеиздајник када је потписао супротно Уставу Србије, капитулацију дела територије Србије ( што по Уставу... НИКО НЕМА ПРАВО, па ни Председник као врховни командант оружаних снага...!) А Ђинђић је: ВЕЛЕИЗДАЈНИК.... - када је противно Уставу Србије, изручио ДРЖАВЉНИНА СРБИЈЕ Слободана Милошевића... другој држави Холандији, на шта као ПРЕМИЈЕР Србије - Није имао право...!! По Уставу - НИКО НЕ МОЖЕ српског држављанина изручити некој другој држави, а ради вођења кривично правног поступка...!! По мени ( као правнику...) Обојица су "свршени".... - КРИМИНАЛЦИ...!

Miki

pre 6 godina

Slobodan Milošević nije ni bio u Kumanovo niti je potpisao kapitulaciju.Srbija nije potpisala kapitulaciju.Ako je Srbija priznala Kosovo kao državu 1999.god. zašto onda sada Brisel i Albanci mole Beograd da ptizna Kosovo kao državu.

Dule

pre 6 godina

Ogrijesila se Srbija i Republika Srpska ne samo o Milosevica nego i Karadzica Mladica i sve Haske optuzenike.Ne odgovaraju ni oni koji su ga kidnapovali sa paravojnim jedinicama i prodali zapadu,e sad ti nose odijela od 3 000 evra a isli su u prsle patike i pored toga im mi placamo obezbedjenje.

Radaše

pre 6 godina

On je bio poslednja šansa za srpski narod. \n

Nina

pre 6 godina

Zapad je bio zaprepascen sa Milosevicem i njegovim intelektom. Cak je i propaganda zastala da bi se posle izvesnog vremena pribrali i nastavili po starom. Bio je jedan od politicara koji je nadigrao zapad koji vise nisu mogli nego da pokazu pravo lice i prekrse sva internacionalna jprava i postupe kao najnizi teroristi, ubice i lopovi. I do kraja su cak i Milosevica ubili tj otrovali. Pokusali su mnogi da bi sebe opravdali da svale drvlje i kamenje na Milosevica kao na primer Hrvati sto stalno govore da je on razvio Jugoslaviju a u svojim memoarima se hvale kako su bili mocni i razbili je.

Sasa

pre 6 godina

Nemogu da verujem da jos postoji neko ko se divi ovom srpskom izdajniku i lopovu,coveku koji je izneo iz srbije milijarde,sta mislite od cega zive sad u Rusiji ,od mirini knjiga,pa ona nije u stanju da napise ni deciju brojalicu,zive u elitnoj cetvrti Moskve od opljckanog naroda,americki spijun koji kad je vidio da je izigran poceo da glumi patrijotu .A oni zuti posle njega zlo od zla,a ovi sto pretenduju na krunu za njih nemam reci,sjasi kurta da uzjasi murta.

Nenad

pre 6 godina

Milosevica mogu da ga uhvate i da ga prosetaju po kneza on i jeste bio veliki covek zato su ga svi sadasnji veliki prijatelji mrzeli zato sto je cuvao svoju zemlju radnika da bilo je tesko zbog zapada jer im nije odgovarao da ih slusa a to o kameno doba vidim i sada nam ruze previse cvetaju pa neznamo gde cemo od dobrog zivota \n

dejan

pre 6 godina

iskren da budem u njegovo vreme bio sam mladji i orniji za rad i borbu ali kada uporedim to vreme i ono sto je doslo posle njega i manje vise traje i danas dodje mi da njacem.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija