• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

03.08.2017

11:36

TUGA: Preminuo i drugi radnik fabrike "Milan Blagojević"!

Društvo

TUGA: Preminuo i drugi radnik fabrike "Milan Blagojević"!

Podeli vest

Radnik lučanske fabrike "Milan Blagojević-namenska" N. M. (25), koji je povređen u požaru 14. jula ispred pogona za proizvodnju raketnih goriva, preminuo je jutros na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu, nezvanično saznaje agencija Beta

 

Ministarstvo odbrane saopštilo je ranije da je u toj fabrici namenske industrije 14. jula došlo do požara tehnološkog otpada u kome su dva radnika povređena, a jedan od njih preminuo je dva dana kasnije od zadobijenih opekotina na VMA u Beogradu.

Po navodima zaposlenih u "Milanu Blagojeviću", još jedna havarija dogodila se u toj fabrici u ponedeljak, kada je u odeljenju za pirotehniku izbio požar u kome je jedan radnik povređen.

On je sa opekotinama na prevezen na urgentno odeljenje čačanske Bolnice, odakle je prebačen na Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu.

U toj fabrici je i juče izbio požar u kome su dva radnika povređena, ali nisu životno ugroženi. Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, požar je izbio oko 7.30 u pogonu za proizvodnju raketnog goriva, a automatski sistem za zaštitu od požara sprečio je njegovo širenje, pa je materijalna šteta minimalna.

- Radnici su zbrinuti u bolnici u Čačku, nisu životno ugroženi i u toku dana biće transportovani u Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu radi daljeg lečenja - navelo je Ministarstvo odbrane.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija