• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.08.2017

17:42

ČAK 50 TERORISTA SPAVAČA ČEKA SIGNAL ZA MASAKRE U EU: Otkriven kamp ISIS  za obuku za napade po Evropi, SVI MILITANTI SU DOŠLI BALKANSKOM RUTOM!

Društvo

ČAK 50 TERORISTA SPAVAČA ČEKA SIGNAL ZA MASAKRE U EU: Otkriven kamp ISIS za obuku za napade po Evropi, SVI MILITANTI SU DOŠLI BALKANSKOM RUTOM!

Podeli vest

U Siriji je otkriven kamp takozvane Islamske države Iraka i Levanta (ISIL) za obuku džihadista za napade po Evropi, a za dve i po godine rada kampa, na područje Evrope prebačeno je više od 50 terorista, većinom "balkanskom rutom", tvrdi zagrebački Večernji list

- Džihadista zarobljen u nedavno oslobođenom iračkom gradu Mosulu otkrio je istražiteljima podatke o kampu za obuku terorista koji su imali zadatak da izvode terorističke napade širom Evrope. Kako tvrde irački istražitelji, radi se o izuzetno visoko pozicioniranom teroristi koji je bio oženjen sestrom jednog od najbližih saradnika kalifa Abu Bakr Al-Bagdadija - navodi Večernji list na svom sajtu.

(VIDEO) PUTIN TESTIRA NAJNOVIJI RUSKI JURIŠNI HELIKOPTER U SIRIJI: Amere već boli glava, a teroriste ISIS čeka pakao!

Uhapšeni džihadista istražiteljima je dao podatke da se taj kamp za obuku elitne jedinice samoubica koji su pripremali napade po Evropi nalazi na području Sirije, tvrdi list.

Kako se navodi, ta jedinica je bila u koordinaciji sa simpatizerima terorističke organizacije Islamska država koji su regrutovani preko interneta i društvenih mreža po celoj Evropi.

BEOGRAD JE NA KRVAVOJ LISTI PRIORITETA TERORISTA ISIS! Srbi su simbol otpora radikalnom islamu, zato nam rade o glavi!

Svi ti teroristi po završetku obuke su preko Turske, i dalje "balkanskom rutom", sa lažnim sirijskim i iračkim pasošima, prebacivani u evropske zemlje sa grupama migranata, navodi list.

Džihadista je otkrio i da su poslednji teroristi balkanskom rutom prebačeni u februaru 2017. i da je kamp još uvek aktivan.

DRAMATIČNO, SRBIJI PRETI ČAK 257 DŽIHADISTA SA KOSOVA: Američki Stejt Department izdao upozorenje, BEOGRAD SVESTAN OPASNOSTI!

Za dve i po godine rada kampa, samo na područje Evrope prebačeno je više od 50 terorista, spavača-samoubica koji čekaju naredbu za akciju, tvrdi list, navodeći da je džihadista otkrio da su napade na Pariz i Brisel 2015. i 2016. izveli teroristi koji su završili obuku upravo u tom kampu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17