• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: BLIC, RTS

10.08.2017

08:14

PAKLENO PUTOVANJE U GRČKU! Autobus se pokvario, srpski putnici šest sati čekali na pumpi kod Vranja!

Društvo

PAKLENO PUTOVANJE U GRČKU! Autobus se pokvario, srpski putnici šest sati čekali na pumpi kod Vranja!

Podeli vest

Oko 80 putnika koji su juče oko 11 sati krenuli iz Beograda za Grčku provelo je više sati na benzinskoj pumpi kod Vranja

Kako prenosi RTS, autobus se više puta zaustavljao na auto-putu zbog kvara, klima nije radila, a u kabini se pojavio dim.

Oko ponoći, putnici su već šest sati čekali na pumpi.

 - Vozili su jedan deo puta praktično sa otvorenim vratima da bi unutra moglo od dima koliko-toliko da se izdrži, da bi na kraju u 18.20 pristali na NIS-ovu benzinsku pumpu na ulazu u Vranje gde se putnici sada trenutno nalaze. Dok traju, za sada, bezuspešni pokušaji da se autobus popravi i da se vidi da li će se nastaviti putovanje sa ovim autobusom ili će se naći neko drugo rešenje – kakvo zaista ne vidim u ovom trenutku -  navodi jedan od putnika Goran Stevanović za RTS. 

Kako navodi jedna putnica za “Blic“, predstavnici agencije su pozvali kancelariju, ali umesto da pošalju novi autobus, iz agenciju su naveli da će iz Beograda poslati majstora. 

Nekoliko sati kasnije, majstor je stigao. 

 -  On je tu nešto otvarao, vario, ali onda odlučio da autobus mora da se preveze u Vranje na dalju popravku. Mi smo već sedam sati ostavljeni sami na pumpi, koja se dosada zatvorila. Nemamo više ni gde vodu da kupimo, a napolju nema ni stolica, ni klupa. Deca spavaju po trotoaru -  navodi ona. 

Kako kaže, niko iz agencije im nije ponudio bilo kakav smeštaj dok se autobus ne popravi, čak ni da ih odveze u obližnje Vranje, gde bi ga i sami mogli naći.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija