• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.08.2017

19:38

OVAJ ČOVEK NAS SVE ZA*EBAVA! Milija Ktitor se pravi lud, a svakog meseca iz BUDŽETA DOBIJA 23.710 EVRA!

Društvo

OVAJ ČOVEK NAS SVE ZA*EBAVA! Milija Ktitor se pravi lud, a svakog meseca iz BUDŽETA DOBIJA 23.710 EVRA!

Podeli vest

Tajkun Milija Milosavljević Ktitor, kome su bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas i njegov pomoćnik Aleksandar Šapić u vreme vlasti DS na vrlo sumnjiv način omogućili da iz budžeta sve do 2020. svakog meseca dobija 23.710 evra za zakup vrtića u Altini kod Zemuna, pravi se lud i preko društvenih mreža se sprda sa narodom

Dan pošto je Informer otkrio kako su funkcioneri DS namestili milionsku zaradu Ktitoru, i to na štetu naše dece, ovaj "biznismen" izbegao je da odgovori kako je od žute vlasti dobio ugovor o zakupu po ceni bar trostruko veću od realne. Umesto toga, on je na svom Tviter profilu objavio naslovnu stranu Informera od petka, uz "naivan" komentar: "Eto ti ga sad."

Nisu mu pre smetale demokrate...
Umesto da odgovori kako je od Đilasa i Šapića dobio milione za zakup vrtića u zemunskom naselju Altina, Ktitor se uvredio zbog epiteta "žuti"

Prethodno, šatro uvređen što se našao u istom tekstu sa Đilasom i Šapićem, Milosavljević se požalio na naše pisanje:

"Ako hoćeš da me uvrediš, nazovi me žutim!", napisao je Ktitor.

Podsećamo, Đilas, Šapić i Ktitor postigli su 2010. vrlo sumnjiv dil, prema kojem je za zakup zgrade vrtića u zemunskom naselju Altina grad Beograd bio dužan da Milosavljeviću plaća "kiriju" od čak 29.627 evra, koja je potom smanjena na 23.710 evra. To je čak 15 odnosno 12 evra po kvadratu, a zakup kvadratnog metra poslovnog prostora u Altini na slobodnom tržištu ne prelazi maksimalno tri evra!

Za deset godina na ime zakupa Ktitor će od države dobiti 2.898.482 evra, dok ga je izgradnja vrtića, prema stručnoj proceni veštaka, koštala samo 1.113.500 evra.

 

 

BRUKA I SRAMOTA: TAJKUNI PLJAČKALI I DECU! Evo kako su ŽUTI LIDERI muljali sa BIZNISMENIMA!

Napada "Ikeu"

 

Milija Milosavljević nastavio je i da po Tviteru pljuje dolazak švedske "Ikee", hvaleći se čak kako je bio deo lobija koji je sprečio njen dolazak na srpsko tržište početkom devedesetih.
"Ubi me prejaka reč! Sahran'te me pored Ikeeeee! Bez popa, dupke...", pokušao je Ktitor da bude duhovit.

 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
amerika

pre 6 godina

prekinuti mu isplatu, pa se nece vise praviti lud...\n

branko1

pre 6 godina

Aman ljudi dosta kukanja.Da hoće ,ova država lako može da poništi svo ovo I ovakva žuta sranja,da izvrši reviziju ugovora,pohapsi lopurde I gotovo.A zašto to ili nešto slično ne uradi ,treba pitati VLADU.Samo dosta kukanja

vrca

pre 6 godina

Pa zar onaj koji mu je to omogucio nije u zatvoru?Sta je ovo,dedovinu rasipaju?Da mi je samo jedan dan da budem Ministar policije!!!

jozo daj vode

pre 6 godina

ma on je sitna riba.naravno treba sve preispitati da se dokaze ko se tu sve omastio al mene nervira sto se o tome sada pise a ne pre tri ili cetiri godine a ima toga kolko ocete iz doba zutih.konkretno treba sudski procesi skraceni,PRESUDE .narod hoce pravdu za srbiju pravduuuu!!!!!!

Anarhista

pre 6 godina

То су нормалне ствари у демокраЦији. Заправо, "паметни" су измислили демокрадију само да би се овце шишале, све по закону. Без бриге, чека вас ново гласање за 4 године.

Sigmund

pre 6 godina

U kapitalizmu UGOVOR je zakon.Jurite one koji su mu dozvolili takav ugovor. Jurite one koji su opljackali manjinske akcionare Beopetrola .. ali cvr . .tu je trdo .. ;)

NEUSTRASIVI

pre 6 godina

Znam licno ovu vucibati,taj bi majku prodao za dinar i isto tako bi se j _ _ _ _ za dinar.Za vreme Milosevica se nakrao kako treba,od opremanja skupstine skupim foteljama i namestajem koje su milionske cifre,pa da opremanja vise srbskih bolnica.Bio u upravnom odboru Komercijalne banje,gde je ukrao vise miliona.Dosao je u Beograd iz malog mesta Banjska,sa jednim gacama,dzepario po autobusima i cap carap postade gospodin.Virimu i dalje praziluk iz dupeta,a glumi gospodina iz Uzicke.Da sam vlast odmah bi procesljao  odakle doticnom vila u Uzickoj,na altini celo naselje i stotine nekrtnina koje izdaje.Zlotvor broj jedan,ozbiljno zlo za Srbiju.Mnogo porodica zbog njega sada nema leba da jede\n

beograd na vodi

pre 6 godina

Sve zute preispitati pa i beograd na vodi !!!!!!!!!!!

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija