• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.08.2017

19:38

OVAJ ČOVEK NAS SVE ZA*EBAVA! Milija Ktitor se pravi lud, a svakog meseca iz BUDŽETA DOBIJA 23.710 EVRA!

Društvo

OVAJ ČOVEK NAS SVE ZA*EBAVA! Milija Ktitor se pravi lud, a svakog meseca iz BUDŽETA DOBIJA 23.710 EVRA!

Podeli vest

Tajkun Milija Milosavljević Ktitor, kome su bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas i njegov pomoćnik Aleksandar Šapić u vreme vlasti DS na vrlo sumnjiv način omogućili da iz budžeta sve do 2020. svakog meseca dobija 23.710 evra za zakup vrtića u Altini kod Zemuna, pravi se lud i preko društvenih mreža se sprda sa narodom

Dan pošto je Informer otkrio kako su funkcioneri DS namestili milionsku zaradu Ktitoru, i to na štetu naše dece, ovaj "biznismen" izbegao je da odgovori kako je od žute vlasti dobio ugovor o zakupu po ceni bar trostruko veću od realne. Umesto toga, on je na svom Tviter profilu objavio naslovnu stranu Informera od petka, uz "naivan" komentar: "Eto ti ga sad."

Nisu mu pre smetale demokrate...
Umesto da odgovori kako je od Đilasa i Šapića dobio milione za zakup vrtića u zemunskom naselju Altina, Ktitor se uvredio zbog epiteta "žuti"

Prethodno, šatro uvređen što se našao u istom tekstu sa Đilasom i Šapićem, Milosavljević se požalio na naše pisanje:

"Ako hoćeš da me uvrediš, nazovi me žutim!", napisao je Ktitor.

Podsećamo, Đilas, Šapić i Ktitor postigli su 2010. vrlo sumnjiv dil, prema kojem je za zakup zgrade vrtića u zemunskom naselju Altina grad Beograd bio dužan da Milosavljeviću plaća "kiriju" od čak 29.627 evra, koja je potom smanjena na 23.710 evra. To je čak 15 odnosno 12 evra po kvadratu, a zakup kvadratnog metra poslovnog prostora u Altini na slobodnom tržištu ne prelazi maksimalno tri evra!

Za deset godina na ime zakupa Ktitor će od države dobiti 2.898.482 evra, dok ga je izgradnja vrtića, prema stručnoj proceni veštaka, koštala samo 1.113.500 evra.

 

 

BRUKA I SRAMOTA: TAJKUNI PLJAČKALI I DECU! Evo kako su ŽUTI LIDERI muljali sa BIZNISMENIMA!

Napada "Ikeu"

 

Milija Milosavljević nastavio je i da po Tviteru pljuje dolazak švedske "Ikee", hvaleći se čak kako je bio deo lobija koji je sprečio njen dolazak na srpsko tržište početkom devedesetih.
"Ubi me prejaka reč! Sahran'te me pored Ikeeeee! Bez popa, dupke...", pokušao je Ktitor da bude duhovit.

 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
amerika

pre 6 godina

prekinuti mu isplatu, pa se nece vise praviti lud...\n

branko1

pre 6 godina

Aman ljudi dosta kukanja.Da hoće ,ova država lako može da poništi svo ovo I ovakva žuta sranja,da izvrši reviziju ugovora,pohapsi lopurde I gotovo.A zašto to ili nešto slično ne uradi ,treba pitati VLADU.Samo dosta kukanja

vrca

pre 6 godina

Pa zar onaj koji mu je to omogucio nije u zatvoru?Sta je ovo,dedovinu rasipaju?Da mi je samo jedan dan da budem Ministar policije!!!

jozo daj vode

pre 6 godina

ma on je sitna riba.naravno treba sve preispitati da se dokaze ko se tu sve omastio al mene nervira sto se o tome sada pise a ne pre tri ili cetiri godine a ima toga kolko ocete iz doba zutih.konkretno treba sudski procesi skraceni,PRESUDE .narod hoce pravdu za srbiju pravduuuu!!!!!!

Anarhista

pre 6 godina

То су нормалне ствари у демокраЦији. Заправо, "паметни" су измислили демокрадију само да би се овце шишале, све по закону. Без бриге, чека вас ново гласање за 4 године.

Sigmund

pre 6 godina

U kapitalizmu UGOVOR je zakon.Jurite one koji su mu dozvolili takav ugovor. Jurite one koji su opljackali manjinske akcionare Beopetrola .. ali cvr . .tu je trdo .. ;)

NEUSTRASIVI

pre 6 godina

Znam licno ovu vucibati,taj bi majku prodao za dinar i isto tako bi se j _ _ _ _ za dinar.Za vreme Milosevica se nakrao kako treba,od opremanja skupstine skupim foteljama i namestajem koje su milionske cifre,pa da opremanja vise srbskih bolnica.Bio u upravnom odboru Komercijalne banje,gde je ukrao vise miliona.Dosao je u Beograd iz malog mesta Banjska,sa jednim gacama,dzepario po autobusima i cap carap postade gospodin.Virimu i dalje praziluk iz dupeta,a glumi gospodina iz Uzicke.Da sam vlast odmah bi procesljao  odakle doticnom vila u Uzickoj,na altini celo naselje i stotine nekrtnina koje izdaje.Zlotvor broj jedan,ozbiljno zlo za Srbiju.Mnogo porodica zbog njega sada nema leba da jede\n

beograd na vodi

pre 6 godina

Sve zute preispitati pa i beograd na vodi !!!!!!!!!!!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija