• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

19.08.2017

08:18

JOŠ DANAS PRŽENJE, A OD NOĆAS... Danas vrelo do 37 stepeni - VEČERAS ZAHLAĐENJE SA PLJUSKOVIMA I GRMLJAVINOM!

Društvo

JOŠ DANAS PRŽENJE, A OD NOĆAS... Danas vrelo do 37 stepeni - VEČERAS ZAHLAĐENJE SA PLJUSKOVIMA I GRMLJAVINOM!

Podeli vest

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo, s temperaturom do 37 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod!U toku noći na severu i zapadu očekuje se jače naoblačenje mestimično s kišom, pljuskovima, grmljavinom i pojačanim vetrom

Duvaće slab do umeren vetar. Najniža temperatura biće od 15 do 22 stepena, a najviša od 33 do 37 stepeni.

U toku noći na severu i zapadu očekuje se jače naoblačenje mestimično s kišom, pljuskovima, grmljavinom i pojačanim vetrom.

I u Beogradu će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo, uz slab do umeren vetar, a u toku noći se očekuje povećanje oblačnosti. Najniža temperatura biće 22 stepena, a najviša 36 stepeni.

Svim hronično obolelim i osetlјivim osobama se savetuje naročita opreznost usled očekivanih biometeoroloških prilika. ;Meteoropatske reakcije moguće su u vidu nervoze, malaksalosti i glavobolјe.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija