• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.08.2017

18:43

OGROMNE GUŽVE NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Na Batrovcima se čeka sedam sati, na Horgošu šest!

Društvo

OGROMNE GUŽVE NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Na Batrovcima se čeka sedam sati, na Horgošu šest!

Podeli vest

Na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom, prema najnovijim podacima, čeka se više od sedam sati, a zbog konstatnog priliva vozila moguća su i duža zadržavanja, saopštio je večeras AMS S, pozivajući se na podatke Uprave granične policije

Kako bi se rasteretio ovaj granični prelaz saobraćajna policija vrši preusmeravanje na druge prelaze zbog čega se u narednim satima očekuje i duže zadržavanje na

graničnom prelazu Šid gde se trenutno čeka oko 90 minuta, kao i na Sotu oko sat vremena, pa se vozačima preporučuje da koriste prelaze Bačka Planka, Bogojevo i Bezdan. 

Na graničnom prelazu Horgoš sa Mađarskom zbog detaljne kontrole mađarskih vlasti dolazi do formiranja dugih kolona na izlasku iz Srbije, zbog čega su zadržavanja takođe višesatna. Potrebno je više od šest za prelazak ovog graničnog prelaza. 

Vozačima se savetuje da koriste prelaze Kelebiju ili Bački Breg. 

Na graničnom prelazu Preševo čeka se oko sat vremena na ulazu u našu zemlju, a isto vreme čekanja beleži se i na Gostunu , kao i na Badovincima na izlazu iz Srbije.

Na putevima u Srbiji je ove večeri pojačan saobraćaj.

I pored velikog napora granične policije, uz asistenciju saobraćajne policije da rasterete pojedine granične prelaze preusmeravanjem saobraćaja na manje opterećene, konstantno jak priliv vozila, što uslovljava duža i višesetna zadržavanja na koje vozači moraju biti spremni, navodi AMS S.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija