• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

21.08.2017

22:16

PROKLETSTVO ZAKINTOSA: Opljačkana grupa srpskih turista, PROVALNICI UKRALI NOVAC I TELEFONE!

Društvo

PROKLETSTVO ZAKINTOSA: Opljačkana grupa srpskih turista, PROVALNICI UKRALI NOVAC I TELEFONE!

Podeli vest

Još jedan u nizu slučajeva pljačke srpskih turista dogodio se u četvrtak ujutru, ovoga puta na Zakintosu, kada su provalnici ušli u vilu u Laganasu i iz dve sobe ukrali novac i telefone. Da stvar bude još gora, opljačkani su za to vreme bili unutra i spavali!

Reč je o grupi turista koja je prošle nedelje doputovala preko agencije specijalizovane za putovanja mladih i vili u kojoj je smešteno njih dvadesetak.

- Družili smo se na terasi na spratu do nekih pet, šest ujutru, a onda otišli da spavamo. Tri sata kasnije, kada se prvi od nas probudio, shvatili smo da je nas četvoro od ukupno šestoro u apartmanu ostalo bez telefona, a dvoje i bez para - pricaju mladi iz Despotovca.

Kako kažu, zbog velike vrućine ostavili su otvorena vrata od terase, misleći da u ranim jutarnjim satima ništa ne moze da se desi.

- Odatle su ušli u sobu u kojoj spava nas četvoro, dok u drugu nisu ulazili. Najgore od svega mi je što je moj telefon stajao ispod jastuka, ispod glave, a niko ništa nije čuo jer smo bili premoreni. Mora da su sve detaljno isplanirali, pretpostavljam da su nas gledali i dok smo bili na terasi - kaže V. N. (26).

OPET FRKA NA ZAKINTOSU! Nišlija najavio tužbu protiv agencije: VODIČ MI TUKAO ĆERKU JER JE PREGLASNO PEVALA!

Lopov-ili više njih, ušli su u još jedan, odakle su uzeli više stotina evra i vredne naočare.

Kako im je novac uzet trećeg dana putovanja, mnogima je letovanje uništeno. Ipak, u agenciji nisu naišli na veliku podršku.

- Vodič nam je rekao da se to dešava i da u Laganasu nema policije, a da bi prijavljivanje u glavnom gradu bilo gubljenje vremena - razočarani su oni.

GORI ZAKINTOS: Osam novih požara na ostrvu, SUMNJA SE DA SU PODMETNUTI!

Ovo nije prvi put da su se turisti u Grčkoj, a među njima i oni iz Srbije, našli na meti lopova, ali je prvi put da nam ovakva vest dolazi sa Zakintosa.

Najviše krađa ove godine bilo je na Halkidikuju, a i iz našeg konzulata u Solunu potvrđeno je da ih nikada nije bilo toliko kao ove godine.

SRBI NISU KRIVI ZA UBISTVO NA ZAKINTOSU?! Povrede nanete "bokserom" bacaju novo svetlo na tuču u kojoj je stradao Amerikanac!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nepoznati

pre 6 godina

Zakintos je pun siptara i oni uglavnom to rade.Dve zene su isto opljakane,neki momci su videli da su iz camca lampom osvetljavali gde su otvoreni prozori i vrata.Posmatraju ko ima dobar telefon,cvikere,kameru i onda otprate gde je smesten i tipuju kradju.Najinteresantnije su \"foke\".Dvoje odu na nocno kupanje,oni bukvalno dopuze do stvari,a ono dvoje gologuzi idu kuci.\n

Izbori 2024

TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!
Live TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!

Predsednica Skupštine Ana Brnabić bila je gošća "Kolegijuma" Informer TV. Ona je pričala za našu televiziju o izborima, opoziciji, ali i o aktuelnim spoljnopolitičkim pitanjima kao što su glasanje o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope, kao i o pokušaju uvođenja sramne rezolucije o Srebrenici koja ima za cilj da etiketira srpski narod kao genocidan.

16.04.2024

14:42

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!
Partizan

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 30. kola Superlige na Banovom brdu od Čukaričkog (3:2), čime su praktično ispali iz šampionske trke u domaćem šampionatu. Prethodnog leta, crno-beli su u prvom kolu gostovali u Bačkoj Topoli i u sudijskoj nadoknadi ostali su bez trijumfa nad TSC-om (3:3). Kako su započeli, puleni Igora Duljaja na isti način su i okončali regularni deo šampionata - "ludom" utakmicom punom preokreta, na kraju čega su ostali uskraćeni za bodove.

16.04.2024

17:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija