• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

24.08.2017

08:04

(FOTO) DANI VULIN JE KISELINA UNIŠTILA LICE, a ovako izgleda posle 200 OPERACIJA od napada ljubomorne žene!

Društvo

(FOTO) DANI VULIN JE KISELINA UNIŠTILA LICE, a ovako izgleda posle 200 OPERACIJA od napada ljubomorne žene!

Podeli vest

Australijanka srpskog porekla Dana Vulin (31) iz Perta, koju je ljubomorna žena spržila lice kiselinom, a potom živu zapalila, uskoro izdaje knjigu u kojoj je opisala sve kroz šta je prošla poslednjih pet godina

U knjizi je Dana detaljno opisala više od 200 operacija i stravu koju je preživela nakon što ju je Natali Dimitrovska u februaru 2012. godine brutalno napala da joj se osveti što je na jednoj zabavi razgovarala s njenim mužem, piše Dejli mejl.

Dana je te večeri odmarala kod kuće kad je došla Dimitrovska u društvu prijatelja Danijela. Dimitrovska je zahtevala da joj Dana kaže gde joj je suprug iako oni nisu ni sa čim bili povezani. Izbezumljena od ljubomore uzela je bocu i polila je kiselinom.

- Mahala je rukom, a potom je zamahnula s hemikalijom i prosula mi je po licu, rukama, prsima, svuda iznad struka. U sekundi me je zahvatila i vatra, u sekundi je sve bilo u plamenu - rame, trbuh, prsa… Vatra se proširila na glavu, kosa mi je planula u sekundi, a dok sam dohvatila nešto da skinem hemikalije koje su me grizle s lica, već su mi i ruke gorele - napisala je Dana u knjizi "Worth Fighting For" (Vredno borbe).

Kaže da se instinktivno bacila na pod i počela kotrljati, ali je tako samo proširila vatru i na područje oko svoga tela:

- Bol je bila nepodnošljiva, ali sam kroz vrištanje čula da Natali i Danijel beže i smeju mi se… Smejali su se dok sam ja živa gorela… Kad sam uspela da ustanem, vatra je bila još gora, nisam mogla ni da razmišljam od siline bola. U panici sam se nagnula nad lavabo i pokušala da ugasim vatru polivajući se.

Dana je nastavila da vrišti i da doziva u pomoć dok je njen pas cvileo, takođe, u agoniji. Bila je svesna da joj hitno treba pomoć, inače, neće preživeti.

- Dok sam pokušavala da dođem do ulaznih vrata, osećala sam kako mi koža pada s prstiju. Uspela sam da ih otvorim i da dođem do susednog stana. Lupala sam po vratima i vikala - napisala je u knjizi.

Na kraju je njene jauke čuo slučajni prolaznik koji je vežbao u obližnjoj teretani. Dana danas kaže da joj je Denis Erikson spasio život. Ostao je s njom dok nije stigla hitna pomoć, prenosi Jutarnji.hr.

(NEVEROVATAN VIDEO) DA LI SE SEĆATE DANE VULIN? Kiselina joj je uništila lice, POGLEDAJTE KAKO SADA IZGLEDA!

U bolnici je prva dva dana bila u veštačkoj komi zbog saniranja teških rana.

Natali Dimitrovska kasnije je osuđena na 17 godina zatvora, a Dana je prošla niz medicinskih zahvata koji su joj skroz promenili život. Dve trećine tela bilo joj je unakaženo opekotinama trećeg stepena i 2,5 godine je nosila masku za lice koja joj je, između ostalog, pomagala u zarastanju rana. Godinu i po dana je provela u bolnici, a koža na prstima joj je kompletno zamenjena tri puta.

- Niko nije verovao da je ovakav oporavak fizički moguć. Osećam se kao da sam osvojila zlato na Olimpijadi. Ovo je bilo teško putovanje od pet i po godina - rekla je Dana za Dejli mejl koja je samu sebe nazivala ‘modernim Frankenštajnom’.

Njena knjiga "Worth Fighting For" (Vredno borbe) naći će se u prodaji od 28. avgusta.

 

A post shared by Dana Vulin (@dana_vulin) on Aug 23, 2017 at 2:23am PDT




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nina

pre 6 godina

Zaista je neverovatno da je neko mogao da na devojku pospe kiselinu, zapali je i onda ode smejajuci se. Ako je Dimitrovska recimo bila toliko zaslepljena ljubomorom a sta je bilo sa tim Danijelom, kakav je njegov izgovor? Meni to vise izgleda da su Danu mrzeli zato sto je bila veoma lepa. Niste ovde pokazali njene slike pre "nesrece" ali zaista je bila prelepa devojka. Sve najlepse zelje za Danu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija