• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.08.2017

19:45

GUŽVE NA GRANICAMA: Na prelazu Batrovci čeka se 2 sata, na Horgošu sat, a na Gradini 80 minuta

Društvo

GUŽVE NA GRANICAMA: Na prelazu Batrovci čeka se 2 sata, na Horgošu sat, a na Gradini 80 minuta

Podeli vest

Saobraćaj u Srbiji večeras je pojačan, a na mnogim deonicama i graničnim prelazima su gužve, na Batrovcima se čeka oko dva sata, na Horgošu oko sat, na Gradini oko 80 minuta, a na Preševu sat i po vremena

Kolone se beleže na auto-putu između Ćuprije i Jagodine, a veći broj vozila je i na Obilaznici oko Beograda, saopštio je AMSS.

Prema podacima Uprave granične policije zadržavanja na Horgošu na izlazu iz Srbije su od 30 do 60 minuta.

Preporuka za ulazak u Mađarsku je prelaz Bački Breg koji je zapadnije od Kelebije i Horgoša, otvoren je 24 sata, a put do njega vodi preko Sombora i Bezdana ka mađarskom gradu Baji.

USPOREN SAOBRAĆAJ NA AUTOPUTU! Zapalio se autobus kod Malog Požarevca!

Prelaz Kelebija je otvoren 24 sata za sve državljane, a na ovom prelazu trenutno su zadržavanja do 30 minuta. 

Iz Srbije u Hrvatsku na graničnom prelazu Batrovci zadržavanja na našem prelazu su oko 2 sata, međutim međuzona sa Hrvatskom je puna, što je uzrok formiranja dugih kolona i na našoj strani, a to dodatno produžava zadržavanje na ulazu u Hrvatsku. 

SAOBRAĆAJKA NA AUTO-PUTU KOD GENEKSA: Šest osoba povređeno, među njima i dvoje dece!

U cilju rasterećenja prelaza Batrovci promenljivo je i vreme zadržavanja na prelazu Šid. Treba koristiti prelaze Sot, Ljuba, Neštin ili Bačku Palanku na kojima su zadržavanja kraća. 

Na ulazu u Srbju na GP Gradina zadržavanja su oko 80 minuta, dok se na Preševu čeka oko sat i po vremena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija