• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Komersant

27.08.2017

17:51

BRITANCI I AMERI OPET PRAVE SRAMAN FILM O SRBIMA: Proći će kao Anđelina Džoli i njen uradak "U zemlji krvi i meda"!

Društvo

BRITANCI I AMERI OPET PRAVE SRAMAN FILM O SRBIMA: Proći će kao Anđelina Džoli i njen uradak "U zemlji krvi i meda"!

Podeli vest

Po svemu sudeći, pred Srbima je informaciono-borbeni zadatak da holivudsku filmsku zvezdu Toma Hardija i britansko-američku mašineriju koja stoji iza njega postave na svoje mesto kao što je to bilo u slučaju Anđeline Džoli i njenog propagandno-medijskog udara "U zemlji krvi i meda"

Svet je obišla informacija da Tom Hardi, popularni glumac, sprema film "My War Gone By, I Miss It So" po istoimenoj knjizi Entoni Lojda, britanskog novinara, ratnog izveštača i reportera, koji je izrazito anti-srpski nastrojen

Kako stoje stvari, reč je o novom informaciono-medijskom propagandnom udaru na Srbe. 

"My War Gone By, I Miss It So" je knjiga memoara i iskustava iz Bosne i Hercegovine tokom Lojdovog službovanja u britanskoj vojsci, piše Varajeti.

Lojd je rođen u porodici sa izuzetnom vojničkom tradicijom, a rastao je uz ratne priče i herojske podvige. Želeo je da iskusi rat sa fronta, pa je napustio Englesku sa 26 godina i otišao u Bosnu i Hercegovinu, gde je svedočio ratnim sukobima između Srba, Hrvata i Muslimana.

ČUDI VAS ŠTO HRVATI OPTUŽUJU SRBE za požare - pa u JASENOVCU još stoji tabla ZA DOM SPREMNI!

Knjigu je objavila izdavačka kuća Atlantik Mantli Pres (Atlantic Monthly Press), sada kupljena od strane američkog izdavačkog giganta Grov Atlantik (Grove Atlantic).

Ova izdavačka kuća, u opisu knjige svog autora Entoni Lojda, otvoreno piše da je Lojd vidno na strani vlasti BiH, da podržava NATO bombardovanje Srba, napadajući i UN trupe koje su se držale po strani tokom pokolja Muslimana u Srebrenici.

DRAMATIČNO! Ruski stručnjaci upozoravaju - NATO U SRBIJI SPREMA DRŽAVNI UDAR I ATENTATE!

Praktično, Atlantik Mantli Pres je ovakvom objavom, koristeći takav sklop rečenice i terminologiju, te ukazujući na njegovu "pristrasnost", na određeni način distancirao sebe od autora čuvajući svoju korporativnu reputaciju kroz održavanje principa objektivnosti. 

I njima je verovatno jasno da UN trupe nisu reagovale ni tokom nekoliko godina satanskog i monstruoznog terora odreda Nasera Orića nad srpskim stanovništvom u području Srebrenice.

Po svemu sudeći, pred Srbima je informaciono-borbeni zadatak da Tom Hardija i britansko-američku mašineriju koja stoji iza njega postave na svoje mesto kao što je to bilo u slučaju Anđeline Džoli i njenog propagandno-medijskog udara na srpski narod.

Posle BiH, Entoni Lojd se vratio kući gde se dugo borio sa zavisnošću od narkotika, a problem sa heroinom je imao i pre nego što je otišao u Čečeniju posle koje je kasnije došao u BiH. Lojd je bio "izveštač" i sa Kosova, navodi se u njegovoj biografiji.

ŠOKANTNO! Poverljive depeše otkrivaju strašnu tajnu: SAD ŠPIJUNIRAJU SVE SRBE U HAGU!

Tom Hardi je poznat po ulogama u filmovima Kristofera Nolana, poput trilogije Mračni vitez, Početak i Denkerk (koji se trenutno daje u bioskopima). Veliki uspeh postigao je i u Ratniku, Povratniku, Pobesnelom Maksu, Padu crnog jastreba.

AP PHOTO

Hardi i O'Konor oduševljeni Lojdom 

Reč je o brutalnoj, ali u isto vreme i osećajnoj priči, koja se bavi pitanjem prirode zavisnosti i ratnih užasa. Oduševila su me Entonijeva dela i reči, tako da smatram da je bitno da se čuje njegov glas - rekao je Tom Hardi. 
Producent filma je Gavin O'Konor, poznat po naslovima "The Accountant" s Benom Aflekom, "Jane got a gun" u kojoj glavnu ulogu tumači Natali Portman, "Warrior" u kojem takođe glumi Hardi i "Pride and Glory" s Edvardom Nortonom. 
- Entonijevi memoari osvojili su me još na prvoj stranici - reč je o prikazu rata kakav do sada nisam čitao - rekao je O'Konor. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sasko

pre 6 godina

Amerikancima bi bilo pametnije da snimaju filmove kako istrebljuju indijance, a englezi bi mogli da snimaju film o ubistvima i zverstvima koje su pocinili u indiji i ostalim engleskim kolonijama, nas neka ostave ubice na miru i dosta su ubijali po srbiji, nego ubica ostaje ubica i od njih nikad ljudi ne mogu biti. U B I C E\n

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija