• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: FSK

28.08.2017

18:52

(VIDEO) DVA DIVIZIONA S 300 U SRBIJI ZNAČE 50 AVIONA MANJE ZA NATO: Evo zašto zapad plaši odluka Beograda!

Društvo

(VIDEO) DVA DIVIZIONA S 300 U SRBIJI ZNAČE 50 AVIONA MANJE ZA NATO: Evo zašto zapad plaši odluka Beograda!

Podeli vest

Šest borbenih aviona, više desetina tenkova i oklopnjaka ne mogu odvratiti NATO od napada na Srbiju, ali su zato dva diviziona S-300 su u stanju da odbiju prvi talas vazdušnih napada i da pričine agresoru nenadoknadivu štetu, otkriva ruski ekspert Dimitrij Sedov

Direktor ruske FSB za vojno-tehničku saradnju (FSBTS) Dmitrij Šugajev je saopštio da su srpski partneri izrazili zainteresovanost za isporuke sistema PRO S-300. Pitanje se nalazi u fazi razmatranja.

Da je Srbija 1999. imala dva diviziona S 300 NATO bi izgubio 50 aviona prilikom prvog napada

Ruski izvori saopštavaju o željama Beograda da kupi dva diviziona tih raketa i upravljački centar za njih.

KINEZI PRAVE FILM O BOMBARDOVANJU SRBIJE! NATO zločinci, objasnite sad njima šta je Milosrdni anđeo!

Iako zvanični Beograd ništa ne govori o takvim pregovorima, Aleksandar Vučić je stavljao do znanja da bi posedovanje takvih kompleksa bilo za Srbiju "Rešenje za mnoge godine unapred". 

RUSKA OPOZICIJA PLJUJE VLADIMIRA PUTINA: Poklonio si Srbiji naoružanje vredno čak 800 MILIONA DOLARA!

I priznao je da je to pitanje razmatrao sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom za vreme posete Moskvi. 

Šta, međutim, znači 96 raketa u dva diviziona S 300 sa neprevaziđenim borbenim karakteristikama. 

Prilikom dejstva zagarantovan je pogodak svake druge rakete.

U slučaju Srbije dobijanje S-300 predstavljalo bi najbolji dokaz toga da je ona izabrala sopstvenu varijantu obezbeđenja nacionalne bezbednosti. I to se uopšte ne dopada NATO paktu

U slučaju pokušaja vazdušnog napada na Srbiju, analognom onom iz 1999. godine, agresor bi izgubio 50 aviona prilikom prvog napada.

Takva perspektiva bi zaustavila čak i ministra odbrane SAD, čiji je nadima "Besni pas Metis".

(VIDEO) CRKNITE DUŠMANI! MIGOVI STIŽU, A VEROVATNO I S-300: Dmitrij Šugajev potvrdio da će naša vojska uskoro dobiti moćno oružje!

Politička realnost poslednjih godina je takva: ko hoće da sprovodi suverenu politiku i da se ne potčinjava diktatu SAD ili NATO pakta, taj kupuje S-300. 

PENTAGON UŽASNUT, TAJNO RUSKO ORUŽJE ODVELO BRODOVE SAD NA KOPNO: Otkazali im svi navigacioni sistemi u Crnom Moru!

Na primer Iran, kao i neke druge države. A SAD i NATO se bolno odnose prema takvim kupovinama i optužuju te države za sve smrtne grehe i bezumnu agresivnost.

U slučaju Srbije dobijanje S-300 predstavljalo bi najbolji dokaz toga da je ona izabrala sopstvenu varijantu obezbeđenja nacionalne bezbednosti. I to se uopšte ne dopada NATO paktu.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljubo

pre 6 godina

Kada se Beograd ocisti od komunjara i anglosaksonaca ,ne treba nam vise ni S- 300 ni S- 500 !

RINGISPIL

pre 6 godina

E moj Ljubo, volovi misle po rodjenju da su najsnazniji do momenta dok ne vide razanj. Za neke ljude vazi pravilo da misle da su najpametniji jer nikada ne shate koliko NEZNAJU. Ovaj je moj komantar se ne odnosi na tvoj komentar ali ORUZJE CE NAM TREBATI JAKO DUGO VREMENA. Danas si lovac a vec sutra lovina.

Ja

pre 6 godina

Sad će mnogi da se šokiraju kad čuju da se sa 6 migova i S-300 ne može pobediti NATO, nego samo naneti ozbiljni gubici ;)

Dusan

pre 6 godina

Za mene licno nebi bilo radosnije vijesti nego da Srbija dobije napokon taj S300 a kad bi nekim slucajem dobili S 400 nebi se trijeznio cijelu nedelju dana.

Zvezdan

pre 6 godina

Trebali bi da kupimo 100... Makar placali 100godina. Zapadu treba pokazati zube. Samo tako mozemo da jacamoo u miru i slobodi. \n

Nikola

pre 6 godina

Smešni ste, pa ameri bi nas prvo izravnali sa krstarecim raketama pa kad ne bi ostao ni kamiončić, onda bi došli sa avionima da rade isto to. Videćete već kad budu krenuli na Venecuelu ili Iran, obe zemlje imaju s300.

RINGISPIL

pre 6 godina

Kretali su ameri i na KUBU i na SOMALIJU i na Siriju i Libiju Avganistan a gde su to ostali o OPSTALI jedino su kao pobedili Srbiju a znas li zasto zbog GOVANA mnogo toga u srbiji ima okliznuli se i zato su i ostali. Onaj 117 ostaje zabelezen u ISTORIJI svestske civilizacije. A to da bi ponovo radile krstarece to pricaj svojoj mladjoj sestrici ona ce to razumeti.

Vasko

pre 6 godina

Nikako ne ostavljaj ovakve komentare. Istina mnogo boli i velika vecina nije spremna da je prihvati.

XXL

pre 6 godina

Brate kakvi bre eS-ovi? Da ih nije možda obećao moj pra-pra-pra deda ruski oficir sa svoja pet sinova kada je došao na ove prostore?

Blin

pre 6 godina

zvezdane, ja pomislio ti napisao.. odma 100 komada davaj! ima milion pametnijih ulaganja, slazem se... ali mi smo na balkanu, i u takvoj situaciji da je ovo bez ikakvog razmisljanja potreba broj 1 ...  otplata boli.. ali mir nema cenu! \n

gornjo zaplanjac

pre 6 godina

tito je pogresio sto nije razvio nuklearni program to jedino brani svaku drzavu sto posto ,tako da javno treba se kaze kakav odbrambeni sistem treba da imamo u srbiji.

facy

pre 6 godina

ISKANDERE!!! to treba da imamo...jeli dovoljno javno???

ugljesa

pre 6 godina

tezimo evropi a razmatramo mogucnost napada nato pakta na nasu zemlju u isto vreme saradnja sa evropom i moguci rat ta politika nije bas jasna

Mirko

pre 6 godina

Srbiji je dovoljno da odobri diplomatski /i vojni polozaj/ status Rusima u Nisu, Vojvodini i dr. i Srbija ce imati besplatno sav arsenal najboljeg Ruskog orudja protiv NATO agresora i okupatora. SRBIJA JE MOSKVA kao sto je i MOSKVA U RUSIJI. Pozovite Rusiju i bice MIR U REGIONU, a Rusija neprikosnovena. ZIVEO PUTIN I RUSIJA.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija