• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Balkan info

29.08.2017

22:04

(VIDEO) SRBIN IZAZVAO KLINTONA NA DVOBOJ ZBOG SREBRENICE: Može da povede i BISERKO I KANDIĆ!

Društvo

(VIDEO) SRBIN IZAZVAO KLINTONA NA DVOBOJ ZBOG SREBRENICE: Može da povede i BISERKO I KANDIĆ!

Podeli vest

Aleksandar Dorin, autor tri knjige o Srebrenici, pozao je sve koji tvrde da su Srbiji u Srebenici počinili genocid na TV debatu. On je posebno prozvao Natašu Kandić i Sonju Biserko, ali i bivšeg predsednika SAD Bila Klintona

Dorin je u intervjuu za produkciju "Balkan info" rekao da je u Srebrenici počinjen genocid nad Srbima a da su muslimanske ratne snage tokom rata na tom području izgubile oko 2000 boraca

Dorin, švajcarski publicista sa srpskim korenima, je podsetio da su u Drugom svetskom ratu ustaše i muslimani u tom kraju ubili 6.500 Srba a da je u poslednjem ratu ubijeno 3.300 Srba.

KINEZI PRAVE FILM O BOMBARDOVANJU SRBIJE! NATO zločinci, objasnite sad njima šta je Milosrdni anđeo!

- Istina je da su oni dva puta počinili genocid nad Srbima na tom prostoru. Istina o Srebrenici je i ta da je muslimanska strana izgubila oko 2.000 boraca, najveći deo tokom proboja ka Tuzli i sve drugo su izmišljotine - rekao je Dorin.

KAKO ĆEŠ PRED BOGA, PLENKOVIĆU?! Ustaški premijer Hrvatske ponovio da je Olujom sprečena nova Srebrenica!

Dorin je podsetio da je u svojim knjigama iznosio dokaze za te tvrdnje počev od statistike broja stanovnika pre i posle oslobođenja srebrenice, izjave svedoka itd. Dorin je ukazao da udruženje "Majke Srebrenice" ima oko 2000 članova (majki) što odgovara broju stradalih Muslimana u Srebrenici.

SRBIMA ZA RAZBIJANJE "GENOCIDA U SREBRENICI" TREBA RASELOV SUD: Za zapad je Srebrenica alibi za svo nasilje, bombardovanje, osiromašeni uranijum...

- Sutra bi izašao sa tzv. eskpertima, možete pozvati Natašu Kandić, Sonju Biserko ili Bila Klintona, sa svakim bi izašao u emisiju i da vidimo ko ima koju dokumentaciju i da završimo jednom tu priču i utvrdimo ko laže - rekao je Dorin.

Dorin je za "Balkan info" ispričao i zašto je u koloni Muslimana koja se probijala ka Tuzli došlo do međusobne borbe, zašto je nekome bio potreban "genocid u Srebrenici" i o drugim manipulacijama vezanim za operacije VRS u julu 1995. u Podrinju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlada

pre 5 godina

BRAVO. Dati mu podršku u svakom smislu. Organizovati mu tv duele sa pomenutim srbomrzcima. Treba ga pozvati na par naših tv stanica i da iznese činjenice i dokaze. Jer kod nas to nema ko da uradi...

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija