• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

04.09.2017

11:50

TO SEBI NIJE SMEO DA DOZVOLI! Vesna Stanojević žestoko osudila Acu Lukasa zbog nasilja nad bivšom ženom!

Društvo

TO SEBI NIJE SMEO DA DOZVOLI! Vesna Stanojević žestoko osudila Acu Lukasa zbog nasilja nad bivšom ženom!

Podeli vest

Koordinatorka Sigurne kuće u Beogradu Vesna Stanojević prokomentarisala slučaj pevača Ace Lukasa koji je u subotu popodne upao u stan bivše supruge Sonje Vuksanović, počeo da lomi stvari, a onda je i udario

Koordinatorka Sigurne kuće Lukasovo nasilje nad bivšom suprugom najoštrije osuđuje, ali smatra ispravnim to što je Lukas priznao krivicu.

- On je ispoštovao sve procedure koje su potrebne, potpuno je u redu to što se prijavio policiji, ali ne može nikada da bude u redu da neko tuče ili udara svoju suprugu. Neko ko je izložen javnosti svesno ili podsvesno šalje poruke toj istoj javnosti. Lukas to sebi nije smeo da dozvoli. Nemaš pravo da podigneš ruku na nekog, ne postoji razlog, ni opravdanje za tako nešto. Ovo je potpuno neprimereno. I vređanje spada pod nasilje, naravno. Pitanje je šta je Lukas izjavio, a šta su mediji preneli. Ako je kazna sudska takva onda znači da postoji dokaz, ili od strane lekara ili njegovo priznanje - rekla je Vesna u emisiji "Dobro jutro! Jovana i Srđan" i dodala:

- Činjenica je da smo mi surov narod kada su ovakve stvari u pitanju. Ovde se ženi ne veruje ukoliko nema povrede na licu, uvek se više veruje muškarcu. Moguće je da je Lukas žrtva verbalnog nasilja, kao što tvrdi, ali meni strašno smeta to što je žena uvek kriva za sve u našem društvu.

Vesna ističe da su u slučajevima porodičnog nasilja deca kolateralna šteta, te da roditelji u tim situacijama najmanje misle na njih.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nesa

pre 6 godina

To droga govori iz njega i nije problem on nego mediji koji mu daju na značaju,sud i tužilastvo koje ne reaguje. Lukad ima tanak fitilj,opasan je za okolinu i treba mu dati nadzor.

bu

pre 6 godina

....znači ko "prebije" ženu i prizna šta je uradio - slobodan je!? Kakav je to zakon? Ili to važi SAMO za poznate face!?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija