• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. M.

04.09.2017

14:00

SEĆATE LI SE TARZANA SMAJLIJA?! Dobio 5 miliona na 'rumenku', A I DALJE ŽIVI U STRAĆARI!

Društvo

SEĆATE LI SE TARZANA SMAJLIJA?! Dobio 5 miliona na 'rumenku', A I DALJE ŽIVI U STRAĆARI!

Podeli vest

Tarzan Smajli (31) iz karton-naselja na beogradskoj Čukaričkoj padini, uprkos činjenici da je u julu u nagradnoj igri "Frikoma" dobio 5.000.000 dinara, i dalje živi skromno u svojoj udžerici bez struje i vode. Kupio je kombi, častio celo naselje pljeskavicama, a ostatak novca podelio sa šurakom, kažu komšije

Živi u strahu
Tarzan ne izlazi mnogo iz kuće i ne napušta naselje, plaši se da ga ne opljačkaju

Tarzan Smajli (31), sakupljač starog gvožđa iz karton-naselja na Čukaričkoj padini u Beogradu koji je u julu dobio 5.000.000 dinara u nagradnoj igri kompanije "Frikom", i dalje živi skromno u svojoj straćari bez struje i vode!

Prema rečima njegovih komšija, iako je pre samo dva meseca dobio novac o kojem je mogao samo da sanja, Tarzan je gotovo sve pare potrošio i nastavio da živi kao i dosad, sa ženom i šestoro dece. Kupio je sebi kombi "ford tranzit", častio komšiluk, a ostatak nagrade podelio je sa šurakom!

Ekipa Informera pokušala je da poseti Tarzana Smajlija u njegovom domu, ali je zbog ogromne popularnosti u komšiluku i velikog novca koji je dobio do njega nemoguće doći. Njegove komšije, kada su nas videle, napravile su "kordon" ispred Smajlijeve kuće i rekle nam da on ne želi da priča za medije. Ipak, neki od njih pristali su da nam otkriju šta se dogodilo sa srpskim "milionerom iz blata", koji se obogatio pošto je u julu celoj porodici kupio "rumenka" na Adi Ciganliji, a potom na štapiću izvukao superpremiju.

- Tarzan je kod kuće, ali ne želi da priča za medije. Do njega ne možete doći. Mnogo ga je zbunilo sve ovo što ga je snašlo, silne pare koje je dobio i sva ta velika popularnost. Pričao je da će kupiti novu kuću, da će otići iz naselja i živeti kao gospodin... A on, eno ga, i dalje se muči u istoj onoj kući sa ženom i decom, bez struje i vode. Vratio se na staro. Otkako je dobio pare, samo je sebi kombi kupio, da može i dalje da radi i prevozi robu. Da ne grešimo dušu, častio je, kupio je celom naselju po pljeskavicu i sok, a ostatak para podelio je sa šurakom. Uostalom, šurak je i kupio sve one sladolede kada su izvukli nagradu, greota bi bila da čovek ništa ne dobije - rekao nam je Smajlijev komšija Denis i otkrio da se Tarzan, uprkos slavi i novcu, nije mnogo promenio.

"Frikom" isplatio ceo iznos nagrade

U kompaniji "Frikom" kažu da su ispoštovali zakonski rok i dobitniku Tarzanu Smajliju isplatili iznos umanjen za poreske doprinose.
- Gledali smo da iznos isplatimo što je pre moguće i da obradujemo osmočlanu porodicu Smajli. U roku od mesec dana dobili su ceo iznos isplaćen u dinarima - poručuju u "Frikomu".

- Naš Tarzan je postao slavan, velika zvezda. Ali nije se mnogo promenio. To da se uobrazio lažu ovi iz drugog naselja, jer neće sa njima da se druži i da im da pare. A i zašto da im da? Koliko znamo, pored onog kombija što ga vidite (pokazuje na veliki beli auto kraj Tarzanove kuće, prim aut.), kupio je deci malo garderobe i pitanje je gde su mu sada sve te pare i da li ih uopšte ima. Ali mi ga za svaki slučaj čuvamo, pročulo se za njega, da ga slučajno ne opljačkaju. Zato, bolje idite, neće vam Tarzan izaći - upozorile su nas komšije srećkovića iz karton-naselja da ne pokušavamo dalje da kopamo po njegovom životu.

Podsetimo, Tarzan je početkom jula na jednom štapiću sladoleda "Frikom"dobio glavnu premiju od pet miliona dinara. U tadašnjoj ispovesti za Informer ovaj srećnik je rekao da je do nagrade došao sasvim slučajno. Otišao je sa suprugom, šurakom i decom na Adu Ciganliju i od poslednjih 200 dinara svi su kupili po "rumenka". Samo na jednom od štapića bila su nacrtana dva ista znaka koja su mu donela superpremiju!

Informer

- Još uvek pojma nemam šta ću sa tolikim parama. Nisam ni sanjao da ću biti vlasnik miliona. Sada moram da budem pametan. Najbitnije mi je da moja deca imaju lepo detinjstvo. Da imaju krov nad glavom, da budu lepo obučena i školovana. Da im ništa ne fali. Ne želim da se muče u životu, kao što sam ja. Ali ovo što je mene "strefilo" dokaz je da se snovi ipak ostvaruju - rekao nam je tada Tarzan.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dzoni

pre 6 godina

Jednom kada naviknes da zivis takav zivot,milioni ne pomazu.

Ivancic

pre 6 godina

Taj nije video vise od 500e te lazne dobitnike stalno slikaju kao fora dobio u stvari caste ih sa 500 e i ajde da se slikas za medije.A Ledo se dzaba reklamira njihove sladolede ne jedem.

sladjan

pre 6 godina

ciganska posla opet ko ranije!!!!!!!daj mu i 10 puta vise oni ce opet isti biti!!!!

Pera Bandera

pre 6 godina

Tarzan kobajagi potrošio i podelio pare kao što je za 200 dinara kupio silne "Rumenko" sladolede- zamislite koliko šurak i on zajedno imaju dece!!! Sad će opet tražiti da mu država kupi knjige i odeću za šestero dece, a kasnije i za bar još toliko- kada ih napravi! Ako ga neko prozove za dobijene pare, tada će reći da su diskriminisani zato jer su Tarzani i da država ne vodi dovoljno brigu o deci koju je on sa mukom napravio u sobi bez struje! Proračunao da je bolje i dalje praviti nove "Tarzane" i za njih primati socijalu nego izgraditi kuću i svakodnevno slati decu u školu.

sirotinja

pre 6 godina

Eto .. sirotinja jede sladoled .. ja radim i nisam ga okusio 6 godina ..

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija