• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rtrs

13.09.2017

17:52

ZLIKOVCI! NATO NA SRBE BACIO 170 ATOMSKIH BOMBI IZ HIROŠIME: Milosrdni anđeo ubijaće nas milijardu godina!

Društvo

ZLIKOVCI! NATO NA SRBE BACIO 170 ATOMSKIH BOMBI IZ HIROŠIME: Milosrdni anđeo ubijaće nas milijardu godina!

Podeli vest

Akademik Ljubiša Rakić ističe da je tokom NATO bombardovanja BiH i SR Jugoslavije upotrebljeno osiromašenog uranijuma u količini koja bi bila dovoljna za konstrukciju oko 170 replika nuklearne bombe bačene na Hirošimu

Najčešće posledice na zdravlje ljudi su poremećaji funkcije tiroidne žlezde, maligna obolenja, zalivski i balkanski sindrom koji je prisutan kod naših, ali i zapadnih vojnika koji su učestvovali u tim ratovima, rekao je Rakić u Domu Vojske Srbije na promociji knjige "Rani i odloženi zdravstveni efekti osiromašenog uranijuma", doktora Svetlane Žunić.

Kontaminacija svih prirodnih resursa, uključujući vazduh, vodu i biosferu, uzrok je i kontaminacije populacije i to najčešće putem udisanja

Rakić, koji je recenzent knjige, istakao je da su i anomalije ploda sve češće i češće.


KINEZI PRAVE FILM O BOMBARDOVANJU SRBIJE! NATO zločinci, objasnite sad njima šta je Milosrdni anđeo!

On je naveo da je upotreba osiromašenog uranijuma korišćenog u zalivskim ratovima i na Balkanu dovela do globalne kontaminacije.

Zbog vazdušnog prenošenja čestica nakon eksplozija projektila, dodao je on, posledice nisu zabeležene samo na područjima gde je upotrebljen, već i na udaljenosti od više hiljada milja.

ITALIJANSKI SUDOVI PODRŽALI TUŽBU SRBA PROTIV NATO: Zločinci moraju da plate za zlo koje su napravili!

Žunićeva je kazala da bombardovanje projektilima koji sadrže osiromašeni uranijum izaziva globalnu kontaminaciju životne sredine, što dovodi do klimatskih promena koje se manifestuju temperaturnim ekstremima, požarima i slično.

Reuters

- Povećana frekvencija šumskih požara zabeležena je na teritoriji Srbije i okolnih zemalja nakon bombardovanja BiH i SR Jugoslavije. Kontaminacija svih prirodnih resursa, uključujući vazduh, vodu i biosferu, uzrok je i kontaminacije populacije i to najčešće putem udisanja - rekla je Žunićeva.

VEDRANA RUDAN: Klinton je genocidirao Srbe na rate! Neki su preživeli Holokaust, ali osiromašeni uranijum neće niko!

Ona je dodala da čestice osiromašenog uranijuma u organizam, osim udisanja, dospevaju i unosom kontaminirane hrane i vode i kontaminacijom ozleđene kože.

UGLEDNI SRPSKI LEKARI UPOZORAVAJU: NATO je u Srbiji počinio GENOCID, preti nam EPIDEMIJA RAKA 2019. godine!

Žunićeva je istakla da rastući trendovi malignih i nemalignih oboljenja, kako u Srbiji, tako i u Evropi i svetu daju podsticaj za proučavanje negativnih posledica vojnog korišćenja osiromašenog uranijuma.

printscreen

Svaka studija, zaključila je ona, koja se bavi ovim problemom nema kraja jer je štetni uticaj osiromašenog uranijuma trajan i može se meriti milijardama godina.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mostarac

pre 6 godina

Najpopularnije bosansko ime u Americi - Irma.... Imate Selam od IRME..

Ivan

pre 6 godina

a mi njih zalimo zbog poplava i tornada.Napred Irma,ma sve ih podavi\n

BorisDe

pre 6 godina

Moze li u engleski da prevedete ono dole sto je unisteno i updejtujete, pa da dam ovim usranim genocidasima teroristima amerima u pregled po internetu? Hvala.

ČITATELJKA

pre 6 godina

Zna li neko od čitalaca da mi kaže približan broj granata ispaljenih po Vukovaru i po Sarajevu?

isidor

pre 6 godina

Zato kupujte narode njihovu robu gledajte njihove televizije pretplatite se na sbb i sve neka nam ide u tri lepe!!!!

posmatrac sa severa

pre 6 godina

To moras pitat Aliju i Franju ne nas koji smo doziveli pogrom i progon kao ni jedan narod Evrope.

Jovan

pre 6 godina

Kažeš, nedovoljno granata je palo na Vukovar? Možda je trebalo ipak malo jače "dejstvovati" po bolnici ili crkvama?

Stojan

pre 6 godina

Pa sve Srbe ste proterali ili pobili vi poturice muslimani ili bese li to sada bosnjaci ili neki bosnien ili vec kako sebe nazivaju. A Vukovari Srbi su oslobodili od ustasa i eto vec na koji naci taj stari srpski grad pripade Rvatima da se jos malo k...e.

Jovan

pre 6 godina

Gori si od onih propagandnih uradaka iz '91. "Vukovar, vekovni srpski grad, oslobođen od povampirenih vastaša". Srami se. Nagledao sam se srpskog izvrtanja i falsificiranja istorije, ali bre ovo je previše. Tipično, za svoja zlodjela i njihove posljedice krivite druge. A onda kukate i jaučete o nepravdi na svim obljetnicama akcija u kojima je vekovna otadžbina bila poražena. I to kontinuirano već desetljećima!

vev

pre 6 godina

a znas li ti ko je gadjao od vasih markale, da bi ameri avijacijom krenuli na Srbe?!??"?? Isto kao sto je onaj matori amer smislio racak, prozreli ga...ali dzabe oni resili da raspale 1999. da skrenu paznju moike levinski, jer se klinronu ljuljalal opasno stolic, pa daj brze smisli nesto i Hilali mu ttelefonom kaze sta da uradi evo u sadasnjoj zadnjoj joj predizbornoj kampanji sama je to kao ANEGDOTU ispricala glasacima, koji pocrkase od smeha.... Bas smesno ko o ova Irma......

Bombarder

pre 6 godina

Stvarno zlikovci...bez ikakvog razloga su jadne srbe koji muhu nebi zgazili bombardirali....tako to im je samo tako bezveze palo na pamet...

Feniks1

pre 6 godina

Dobro za bombardovanje , ali da ih ne vole ne bi ih primali kao izbjeglice . Ja ne bih . Bih samo generacije rodjene iznad 1980 godine jer ta godista nisu bila za vojsku 90-tih . Uskoro se smanjuje broj zelenih karti koje mogu uci u zemlju iz cijelog svijeta .

Sima

pre 6 godina

Kad bi ti znao šta su tvoji preci uradili u Jasenovcu i širom tvoje lijepe, da imaš mozga, obraza i savesti nebi reč progovorio i bilo bi te sramota. Ne kaže se džabe nda je najgori Srbin - Hrvat.!

Lili

pre 6 godina

Mogla bi Irma da se vrati tamo odakle je i došla!!

politicki nekorektan

pre 6 godina

stoka kaubojska! sve najgore im zelim!

Nina

pre 6 godina

Truju oni i vas, ne brinite. Vas jos lakse jer vi puzite pred njima i dobrovoljno uzimate sve sto vam bace pre nos. A vi pomislili da ce vas mimoici samo zato sto im davate svoje zadnjice.

Ljubo

pre 6 godina

Sram da vas bude ,kao nismo znali sta su uradili i koliko su uradili po nama i sa nama Srbima .Svaki drugi nosite na garderobi natpise i ne znate njihova znacenjab,vecina ,tetoviraju se americki simboli ,crtezi ,ma ne mogu ni da pricam ,gadimi se ...

dr

pre 6 godina

period poluraspada osiromassenog uranijuma je 4,5.ooo.ooo.ooo,milijardi,godina .stetno dejstvo se nece odraziti samo na KiM i SRBIJU vec mnogo sire.jedna od posledica narusavanja ekoloskog sistema i ravnoteze je i slatka irma,kao sto je nama poklonjen i milosrdni andjeo.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija