• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

14.09.2017

09:30

HRVATI HOĆE BEOGRADSKU ARENU! Atlantik grupa poslala OZBILJNU PONUDU, daju više od MILION EVRA!

Društvo

HRVATI HOĆE BEOGRADSKU ARENU! Atlantik grupa poslala OZBILJNU PONUDU, daju više od MILION EVRA!

Podeli vest

Na adresu velelepne sportske dvorane na Novom Beogradu nedavno stigla ponuda za glavnog sponzora

 

Kako Novosti nezvanično saznaju, reč je o hrvatskoj firmi Atlantik grupa, koja je ponudila nešto manju sumu od traženih 1,25 miliona evra.

Da li će se po gazdama "Soko štarka" zvati najveća dvorana u ovom delu Evrope, znaće se za 14 dana, kada Komisija za izbor naslovnog sponzora privrednog društva Arena Beograd utvrdi da su formalno i pravno ispunjeni tenderski uslovi. 

Kada bude potpisan ugovor, budući sponzor ima pravo da promeni naziv objekta, tako što će sadašnjem imenu dodati ime svog brenda. Takođe, on će moći da postavi oznake sa novim nazivom u unutrašnjosti objekta i kontroliše zaključivanje ugovora sa ostalim sponzorima. Ugovor se sklapa na pet godina. 

Đorđe Milutinović, direktor Arene, nije želeo da govori o imenu jedinog kandidata, kao i o uslovima koji su ponuđeni. 

- Postoji poslovna etika da se o tome ne govori dok Komisija ne da poslednju reč, a sve će se znati najkasnije za 14 dana - rekao je Milutinović. 

- Sa stabilnim sponzorskim ugovorom, možemo da unapređujemo naše sadržaje. Godišnje imamo između 50 i 70 događaja. Narednih godina čekaju nas velika međunarodna takmičenja kao što je Fajnal-for Evrolige, Evropsko prvenstvo za košarkašice. A u igri su svetsko prvenstvo u atletici i mundijal u košarci - kaže on.

Za razliku od uslova prvog poziva, koji nisu predviđali razmatranje ponuda ispod milion evra, sada je granica podignuta na 1,25 miliona. Ali, ovoga puta je izostao zahtev da sponzor na spoljnje zidove objekta postavi dva video-bima, što je prvobitno bio jedan od zahteva navedenih konkursom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija