• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

16.09.2017

14:42

STEFANOVIĆ: Nova policijska vozila za efikasniji rad!

Društvo

STEFANOVIĆ: Nova policijska vozila za efikasniji rad!

Podeli vest

Načelnicima svih Policijskih uprava u Srbiji danas su u Beogradu uručeni ključevi policijskih vozila, a ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da će 710 novih "škoda" doprineti efikasnijem radu policije

Stefanović je na svečanosti povodom upućivanja vozila u Policijske uprave u Srbiji rekao da su vozila opšte namene i za saobraćajnu policiju, a da će biti u upotrebi već krajem dana pošto stignu u Policijske uprave.

Stefanović i dodao da se ulaganjem u bolje uslove rada policajaca prvenstveno ulaže u veću bezbednost gradjana.

On je kazao da se do kraja godine očekuje još vozila za policijske stanice i da će samo u ovoj godini vozni park MUP-a biti bogatiji za 1.000 vozila - "marice", patrolni motocikli, vatrogasna i terenska vozila.

Beta

Stefanović je dodao da je formirana Komisija za rashodovanje 700 do 1.000 dotrajalih vozila.

Stefanović je najavio i da će sve policijske stanice biti opremljene novim računarima, a da će nove uniforme dobiti i policajci i sve profesionalne jedinice - Žandarmerija, SAJ, Interventne i Granična policija, nova zaštitna oprema za pripadnike Sektora za vanredne sitaucije.

- U 2019. godini nam stižu tri nova helikoptera za MUP - rekao je ministar i ponovio da će plate policajcima od januara biti veće.
 

Beta

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija