• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net

20.09.2017

11:54

OSVETA ZA JASENOVAC, HRVATI BI DA IZBACE SRBE IZ SABORA, Pozivaju se na evropska dostignuća?!

Društvo

OSVETA ZA JASENOVAC, HRVATI BI DA IZBACE SRBE IZ SABORA, Pozivaju se na evropska dostignuća?!

Podeli vest

U hrvatskoj javnosti je otvorena polemika da li treba sprečiti da se u Saboru pojavljuju predstavnici nacionalnih manjina, pre svega Srbi

U emisiji Otvoreno na HRT stavove su suočili ministar uprave Lovro Kuščević (HDZ), bivši ministar Arsen Bauk (SDP), Željka Markić (u ime poprodica), Anto Đapić (HOS), Robert Podolnjak (Most) i Boris Milošević (SDSS), preneo je tportal.hr 

Mrakićeva je rekla da mogući referendum o tom pitanju nije antisrpski, nego antikorupcijski, kao i da nigde u EU manjine nisu u položaju kao što su u Hrvatskoj, da imaju garantovane poslanike u parlamentu koji mogu odlučivati o svim pitanjima. 

HRVATSKOM UPRAVLJAJU USTAŠE I FAŠISTI: Šokantna analiza Borisa Budena, ovo mu u "lijepoj njihovoj" neće oprostiti!

Milošević je ocenio da to jeste antimanjinska i antisrpska inicijativa, koja predstavlja udar na dostignute standarde zaštite prava nacionalnih manjina u Hrvatskoj. 

KOLINDA NOSI PUTINU PORUKU NATO I SAD: Nećemo mirno posmatrati KAKO NAORUŽAVATE SRBE!

Hosovac Đapić se saglasio sa ministarkom Mrakić i dodao da "svi treba da budu politički Hrvati", uz napomenu da je inicijativa reakcija na "napade na elitu hrvatsku jedinicu povodom spomen ploče HOS u Jasenovcu".

HITLER IZ HOS I VLADA HRVATSKE LEGALIZOVALI KLANJE SRBA: Ustaški pozdrav "Za dom spremni" nije sporan, uklanjanje ploče u Jasenovcu BILA JE SAMO FARSA!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Нацизам је у Хрвата - врло значајно политичко "достигнуће" које траје ето ...читав век...Нацизам - као колективна болест...једне квази нације...Која је настала - покатоличењем...!? То је заправо...Усташтво

sumadinac neprskani

pre 6 godina

nemojmo uopste ni da se cudimo ni da se sablaznjavamo. i hitler je proizvod made in eu , do duse tada se ona malo drugacije zvala ali sustina je ostala ista . ako bi covek ovim zverima pustio da teraju analogiju svoga trulog uma onda bi se braco beogradjani [ pogotovu oni sa novog beograda ] trebali da zapitate da niste slucajno u hrvatskoj .protiv tih nistaka jedini i pravi lek je jaka i brojna vojska ,jaka ekonomija i uslov svih uslova da nase snajke sto vise vradjaju decu .

vrca

pre 6 godina

Hrvati,ustase bi ,ako mogu da totalno kopiraju Hitlera i da ponove "Kristalnu noc"ali ovaj put nad Srbima.Koji primitivan narod,koje politicko rukovodstvo koje zamlacuje narod mrznjom prema srbima.Cast pojedincima koji vide u kom pravcu ih vodi korumpirana vlast kako pise hrvatska stampa,a narod tesko i bedno zivi !!!

Smiljenka

pre 6 godina

Hrvatska genocidnost je kroz vekove bujala da bi je konacno pre nesto vise od jednog i po veka potpuno teorijski uokvirio i uoblicio Ante Starcevic. Kasnije su na krilima Starcevicevih ideja, koji je da stvar bude jos gora bio pokatoliceni Srbin, odgajane generacije „hrvatske mladezi“. Hrvati su nad Srbima vrsili i kulturni genocid: otimajuci, skrnaveci i kroatizujuci sve sto je srpsko – jezik, kulturu, istoriju... Stalno prisutna genocidna ustaska ideologija se neprekidno ispoljavala (nekad vise - nekad manje, ali je bila neprekidno prisutna). U drugom svetskom ratu Pavelicev rexim je najbolje prikazao sustinu hrvatske ideje – srbofobiju. Ono sto ustaski rezim zapoceo zavrsio je ustaski poglavnik Franjo Tuđman i njegovi naslednici. Iso Krsnjavi, hrvatski politicar sa pocetka dvadestog veka, najbolje je predstavio osnovnu ideju hrvatskog nacionalnog programa „Bilo je jedno vreme kаdа se pisаlo dа trebа sve Srbe sekirom potuci. Ovа misаo izrice stvаrno i dosledno jedini nаcin kojim bi se dаlа provesti hrvаtskа misаo.“ Tako je politikom neprestane genocidnosti srpski narod u Hrvatskoj i unisten - uglavnom "sekirom". Danas se je u Hrvatskoj „Oluja“ drzavni praznik. Jedina drzava koja slavi akciju u kojoj je, u najmanju ruku, etnicki ociscen citav jedan narod. Kako su lesevi predaka SRPSKOG NARODA zaklani od ustaske ruke preko noci od zrtava postali zlocinci?

Mara

pre 6 godina

Hrvatsku i ustase treba izolovati od Srbije u ne zaprljavati se vise sa njima,ako su oni do guse u go.nima i u kanalizaciji kao sto su i Amerika sa EU-om, neka to ostane njihova stvar,zasto bi se mi prljali njima,mi mozemo van EU da napredujemo u novim pravcima i okolnostima koje se stvaraju u svetu a gde ce kauboji biti na margini i sporedni.\n

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija