• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.09.2017

16:36

SVIM SILAMA ZA NECU! Humanitarna aukcija za pomoć dečaku da pobedi u životnoj utakmici!

Društvo

SVIM SILAMA ZA NECU! Humanitarna aukcija za pomoć dečaku da pobedi u životnoj utakmici!

Podeli vest

Humanitarna aukcija „Svim silama za Necu” biće održana sutra u sali hotela „Zira” s početkom u 19 časova. Cilj održavanja aukcije je prikupljanje novčanih sredstava za nastavak lečenja sedmogodišnjeg Nemanje Damčevića, kome je u maju otkriven maligni tumor na mozgu

Početkom juna Nemanja je operisan na Klinici za neurohirurgiju KCS i već tri meseca se nalazi na klinici u Parizu.

Nažalost, bolest je nepredvidiva, iscrpljujuća i zahteva dugotrajno lečenje. Organizatori aukcije su rođaci i prijatelji porodice koji se nadaju da će Nemanja iz ove utakmice trijumfovati kao pobednik. 

Na aukciji će se naći kapa i lopta sa potpisima vaterpolo reprezentacije, dres i lopta sa potpisima odbojkaške reprezentacije, lopta ili dres sa potpisima košarkaške reprezentacije, lopta i dres sa potpisom Dragana Džajića Džaje, zatim tri dresa fudbalske reprezentacije sa potpisima Slavoljuba Muslina, Zorana Tošića i Đorovića, patike sa potpisom Vlade Divca, dres Partizana sa potpisom Žarka Paspalja, dres sa potpisom Ane Dabović, kapa Vanje Udovičića, dva potpisana dresa fudbalskog kluba Anderleht, zatim dres FC Chicago Fire Bastiana Schweinsteigera, dresovi FK Crvena zvezda i FK Partizan sa potpisima igrača, dres i rukavice sa potpisom Vladimira Stojkovića, golmana FK Partizan, zatim dres Nikole Lazetića, tri dresa Zorana Bate Mirkovića (dresovi reprezentacije, FK Fenerbahče i Montevideo koji je nosio tokom humanitarne utakmice), zatim dres FK Parma Save Miloševića, dres FK Sampdorija Bratislava Živkovića, kao i dres Viljareala Igora Taševskog. 

Takođe, biće ponuđena i slika Mome Kapora, monografija grupe Van Gog „Tragovi prošlosti” i majica sa potpisom Zvonimira Đukića Đuleta, te haljina kreatora Igora Todorovića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija