• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.09.2017

17:40

PALE MASKE LAŽNIH SINDIKALACA: Režirani protesti ogolili želju da se po svaku cenu UKALJAJU POLICIJSKE AKTIVNOSTI!

Društvo

PALE MASKE LAŽNIH SINDIKALACA: Režirani protesti ogolili želju da se po svaku cenu UKALJAJU POLICIJSKE AKTIVNOSTI!

Podeli vest

Maske lažnih sindikalaca u policiji su, najzad, pale! Protest jednog reprezentativnog policijskog sindikata udruženog sa vojnim sindikatom, zbog izvođenja rutinske policijske akcije „Vihor“ u Beogradu i Prijepolju, ogolio je želju tih vajnih sindikalaca da po svaku cenu i koristeći svaki povod ukaljaju svaku policijsku aktivnost, navodi se između ostalog u saopštenju Sindikata policije i policijskih strarešnina, koje u celosti prenosimo

Navodi da se građani „namerno zastrašuju besmislenim blokadama gradova“ ne samo da nemaju veze sa istinom, već su najobičnije podmetanje jer ovakve akcije su u evropskim gradovima rutinske i veoma česte.

U Srbiji se izvode relativno retko, još od doba SRJ i SCG i cilj im je (što uzbuđeni sindikalci dobro znaju) da se blokira izlazak terorista ili krupnih kriminalaca iz grada posle učinjenih krivičnih dela. I umesto da se pohvale kolege koje su dosledno sprovodile planove blokada, uvežbavajući međusobnu koordinaciju i saradnju, na njih se baca „drvlje i kamenje“.

(VIDEO/FOTO) ODRŽANA CEREMONIJA MUP! 710 novih patrolnih vozila za ljude koji BRINU O SIGURNOSTI GRAĐANA!

Pored ovog očiglednog političarenja gde je cilj, naravno vrh MUP-a i partija koja ih je tu postavila na osnovu glasova građana, ponovo se postavlja i pitanje - otkud po ko zna koji put zajednički nastup u javnosti policijskog sa vojnim sindikatom?

STEFANOVIĆ: Nova policijska vozila za efikasniji rad!

Ako se izuzme pretpostavljena zajednička odbojnost prema vladajućoj stranci, nejasni su motivi policijskog sindikata saradnje sa pripadnicima Vojske na ovakav način i na ovakvim osnovama. Jer, podupirati stavove sindikalaca Vojske Srbije, čiji su članovi plaćali stanove u naselju „Stepa Stepanović“ po ceni od 600 evra po kvadratu, a pripadnici policije od 1.300-1.400 eura pa na više te iste kvadrate – zasta je više nego čudno.

DRŽAVNI SEKRETAR MILIČKOVIĆ: Patrolna vozila nabavljena su po zakonu!

I dok policajci jure po rasprodajama da kupe osnovne životne potrepštine, dotle će pripadnici Vojske sa dosta većim platama, u novom naselju u zemunskoj Ulici cara Dušana, opet dobijati stanove za trećinu njihove vrednosti. I to uz činjenicu da Vojska ratuje, kao i policija kada je rat a naše kolege to čine svakog dana u obračunu sa kriminalcima svih vrsta.

Iako su gornji primeri dovoljni da se vidi da je reč o politici a ne o sindikalnim pitanjima, udruženom dvojcu se pridružio i čelnik jednog minornog policijskog sindikata, kome je (uzgred da napomenemo) nedavno i prestao rani odnos u MUP-u.

MAKSIMALNA ZAŠTITA GRAĐANA! Policija noćas sprovela sveobuhvatnu kontrolu saobraćaja u Beogradu i Prijepolju

Tema je druga a cilj je isti. Ovaj vajni sindikalac postavlja „dubokoumno“ pitanje u jednom (naravno) opozicionom glasilu, zašto je MUP izabrao automobile „škoda“ a ne „fijat“, itd. Naravno, sve je garnirano pričama, bez trunke dokaza, o korupciji, o nesposobnosti rukovodstva ministarstva i jasno je da se sve svodi na stvaranja koordinisanog socijalnog (a u suštini političkog) bunta pripadnika policije.

STEFANOVIĆ: Velika pobeda Srbije - SPREČILI SMO DA SAMOPROGLAŠENO KOSOVO UĐE U INTERPOL!

Zaista je simptomatično da su se ovde pomenuti sindikati, istovremeno oglasili različitim povodima ali sa očigledno istim ciljem. A to je izazivanje uznemirenja i nezadovoljstva među pripadnicima policije ali i među građanima, posebno sada kada se uveliko zahuktava predizborna aktivnost oko izuzetno važnih izbora u Beogradu.

STEFANOVIĆ: Živković podržava prijem KiM u Interpol, a dobro zna da to znači i priznavanje Kosova!

Takvim politikantskim „igricama“ više je nego sigurno da ne odgovara ni velika diplomatska pobeda Srbije u Kini – sprečavanje samoproglašene „države“ Kosovo da postane član Interpola. Jer, svaki uspeh legalno izabrane vlasti, poraz je ovih političara – sindikalaca, pa čak i ona pobeda kojom se potvrđuje državnost Srbije nad svojom teritorijom.

Za ove kolege imamo samo jedan savet (molbu): osnujte partiju, izađite na izbore i ne podmećite sindiklizam kao štit iza koga ćete se zaklanjati i kojim ćete manipulisati.

Najveći broj i sindikalnih poslenika ali i pripadnika MUP-a to vam neće dozvoliti, kaže se u saopštenju Sindikata policije i policijskih srtarešina, kojeg je potpisao Blažo Marković.  


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
rastko

pre 6 godina

Gospodine Markovicu SVAKA vam je na mestu, zivi bili i vi i svi koji vas podrzavaju kao CASNOG policajca Srbije !!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija