• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

03.10.2017

11:05

U SREDU MALO SVEŽIJE! Najviša dnevna temperatura do 23 stepena!

Društvo

U SREDU MALO SVEŽIJE! Najviša dnevna temperatura do 23 stepena!

Podeli vest

U Srbiji će sutra biti malo svežije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod

Na severu zemlje biće pretežno sunčano, a u ostalim krajevima ujutro i pre podne umereno do potpuno oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom. 

Od sredine dana počeće razvedravanje. Vetar će biti slab i umeren, na istoku Srbije povremeno jak, severozapadni, uveče u slabljenju i skretanju na južni. 

Najniža temperatura od 4 do 13 C, najviša od 19 do 23 C.

U Beogradu će sutra ujutro doći do postepenog razvedravanja. U toku dana biće pretežno sunčano. Vetar će biti slab i umeren, severozapadni, uveče u skretanju na južni. Najniža temperatura oko 12 C, najviša oko 21 C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u četvrtak će biti pretežno sunčano i toplije. U petak ujutro i pre podne na severu i zapadu, a do kraja dana i u ostalim krajevima naoblačenje s kišom.

Za dane vikenda biće oblačno, hladno i kišovito sa pojačanim severnim vetrom, na visokim planinama sneg. Početkom naredne nedelje biće promenljivo oblačno, sa temperaturama u manjem porastu. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija