• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.10.2017

14:11

MALI: Beogradska arena postaje "Štark" arena!

Društvo

MALI: Beogradska arena postaje "Štark" arena!

Podeli vest

Naslovno sponzorstvo Beogradske arene biće dodeljeno hrvatskoj Atlantik grupi, a najveća dvorana u prestonici narednih pet godina nosiće naziv Štark arena

Naslovno sponzorstvo Beogradske arene biće dodeljeno Atlantik grupi, nakon što su u procesu izbora Grad Beograd i Arena Beograd d.o.o doneli odluku da je ta ponuda najpovoljnija, saopštio je gradski Sekretarijat za informisanje.

U narednih 15 dana Arena Beograd će zaključiti ugovor o naslovnom sponzorstvu, kojim će se detaljnije regulisati prava i obaveze sponzora i Arene.

- Beogradska arena će nositi naziv po poznatom domaćem brendu, i to nam je veoma važno. U ovom objektu održane su velike privredne, političke, zabavne i kulturne manifestacije i od velikog je značaja za Grad Beograd. Malo gradova u ovom delu Evrope može da se pohvali ovakvim zdanjem - rekao je gradonačelnik Siniša Mali.

Na nama je, ističe Mali, da kontinuirano organizujemo što veći broj manifestacija i dogadjaja, kako bi ona poslovala što bolje i bila još bolje pozicionirana.

- Arenu očekuju velike investicije sledeće godine, a ulagaćemo u najsavremeniju opremu koja će biti spremna do Fajnal fora u maju. Ovaj objekat će imati medijsku kocku, novo ozvučenje, novo led osvetljenje - najavio je gradonačelnik Beograda.

Potpredsednik Atlantik grupe Neven Vranković rekao je da je Štark simbol pažnje, brige i prijatelstva.

- Atlantik grupa izuzetno je zadovoljna ishodom konkursa za glavnog sponzora Beogradske arene. Brendovi koje Atlantik okuplja u svom portfoliju imaju dugu tradiciju kvaliteta, a najdublje korene je pustio Štark - simbol pažnje, brige i prijateljstva koje predstavlja i prepoznatljivi simbol Štarkovog srca. Iste ove vrednosti ćemo promovisati i u našem partnerskom projektu Štark areni - rekao je Neven Vranković.

Komisija za sprovodjenje javnog poziva za izbor naslovnog sponzora objavila je u junu javni poziv na koji su mogla da se jave domaća i strana pravna lica.

Sva prava koja stiče sponzor, po osnovu sponzorskog ugovora, ograničena su na period od pet godina od dana preciziranog ugovorom o sponzorstvu, navedeno je u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija