• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Alo

13.10.2017

20:35

ŽIVOT GENERALA MLADIĆA VISI O KONCU: Hag blokirao srpske lekare, bez zdravstvenog biltena NE MOGU DA MU POMOGNU!

Društvo

ŽIVOT GENERALA MLADIĆA VISI O KONCU: Hag blokirao srpske lekare, bez zdravstvenog biltena NE MOGU DA MU POMOGNU!

Podeli vest

Odbrana generala Ratka Mladića uputila je pre tri dana dodatni, urgentni zahtev predsedniku Tribunala, sudskom veću i Sekretarijatu kako bi im se što pre omogućio uvid u njen zdravstveni bilten, opisujući da je reč o "alarmantnom slučaju"

- Prethodno smo tražili od Sudskog veća da izda obavezujući nalog kako bismo napokon uspeli da imamo uvid u to šta stoji u izveštajima doktora, odnosno kako je zaista general Mladić, jer je svakim danom sve teže, a ništa se ne preduzima. Međutim, Sekretarijat Tribunala je izneo niz činjenično netačnih navoda i ozbiljnih kontradiktornosti, zbog čega je i potrebna hitna reakcija - ističe kobranilac Dejan Ivetić.

Odbrana ukazuje da se među nedostajućim materijalima nalaze i oni koji su važni lekarima iz Srbije koji planiraju posetu krajem oktobra.

Takođe, ukazuje i da je od podnošenja svog osnovnog zahteva, drugi optuženi, prema navodima medija, imao zdravstvene komplikacije koje mogu ugroziti život uz odsustvo njegove hospitalizacije i adekvatne dijagnoze i nege.

Podsećamo, general Mladić i njegova odbrana već devet meseci nastoje da pribave kompletnu medicinsku dokumentaciju vezanu za zdravstveno stanje generala Mladića.

Ivetić navodi da se odbrana suočava sa kontinuiranim odsustvom saradnje i ispunjavanja obaveza od strane osoblja Pritvorske jedinice Ševeningen, kao i kršenjem obaveznih smernica o pritvoru. Odbrana je, pored iznetih argumenata, u delu koji nije dostupan javnosti, navela i specifične primere i konkretnu prirodu materijala koji joj nije dostavljen.

UGLEDNI AMERIČKI PROFESOR TVRDI: Srbi u Srebrenici streljali od 500 do 1.000 Bošnjaka, BILA JE TO OSVETA ZA 2.383 UBIJENIH ŽENA I DECE!

BITKA ZA GENERALOV ŽIVOT: Srpski lekari kod Ratka Mladića tek krajem oktobra!

(VIDEO) DARKO MLADIĆ ZA PINK: Ratko Mladić neče preživeti ako ga ne izvučemo na kućno lečenje!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija