• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.10.2017

21:02

PENZIONISANI RADNICI MUP: Pozdravljamo povećanje penzija

Društvo

PENZIONISANI RADNICI MUP: Pozdravljamo povećanje penzija

Podeli vest

Udruženje penzionisanih radnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije istaklo je danas da pozdravlja najavljeno povećanje penzija od 1. januara za pet odsto i saopštilo da pruža punu podršku odgovornoj politici koju vode Vlada Srbije i predsednik Srbije Aleksandar Vučić

- Izuzetno smo zadovoljni najavama o povećanju penzija. Penzioneri MUP-a su i do sada podržavali ekonomsku politiku Vlade i predsednika Srbije. Naročito želimo sada da damo podršku kada su se mere koje su preduzimane pokazale kao opravdane- naveo je predsednik UO Udruženja penzionisanih radnika MUP-a Vladimir Aleksić u pisanoj izjavi dostavljenoj Tanjugu.

Aleksić je istakao da je najavljeno povećanja penzija dobar pokazatelj da odgovorna ekonomska politika Vlade i mere štednje koje se sprovode daju konkretne rezultate.

Dodao je da će Vlada Srbije i predsednik Aleksandar Vučić uvek nailaziti na podršku Udruženja kada vode računa o najstarijoj populaciji.

Kako je najavljeno, penzije će biti povećane za pet odsto od 1. januara, a svim penzionerima će u narednih mesec dana biti isplaćen i jednokratni iznos od 5.000 dinara.

VUČIĆ: Ne postoji stvar koja me je toliko zabolela KAO LAŽ DA JE POVEĆANJE PENZIJA I PLATA MALO!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija