• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Crnomarković

19.10.2017

19:47

KREĆE 'LOTO' GROZNICA! Cela Srbija u lovu na rekordnu premiju - KO ĆE DOBITI 'SEDMICU' OD 2,85 MILIONA EVRA?

Društvo

KREĆE 'LOTO' GROZNICA! Cela Srbija u lovu na rekordnu premiju - KO ĆE DOBITI 'SEDMICU' OD 2,85 MILIONA EVRA?

Podeli vest

Građani Srbije juče masovno uplaćivali "loto" tikete u nadi da će sutra baš oni izvući "sedmicu" vrednu 2.850.000 evra, što je najveća "loto" premija još od 2010.

Srbiju trese žestoka "loto groznica"! Glavna premija, "sedmica", nije izvučena već sedam meseci, i ukoliko je neko dobije u sutrašnjem izvlačenju, biće bogatiji čak za 2.850.000 evra! Ovoliko velika premija nije izvučena još od 2010. godine, kada je jedan srećnik "ubo" "sedmicu" vrednu neverovatnih 4,8 miliona evra.

Neviđena navala
Juče, tri dana pre izvlačenja, ljudi su već masovno uplaćivali tikete. Kako li će tek biti u petak pred samo izvlačenje
Radnica kioska "Lutrije Srbije" u centru Beograda

Zbog toga su građani Srbije već juče, dva dana pre izvlačenja, masovno uplaćivali tikete na uplatnim mestima "Lutrije" širom zemlje.

Ogromni redovi

Iz "Državne lutrije Srbije" ne kriju da vlada ogromno interesovanje za "loto", pošto "sedmica" nije bila veća još od 23. marta 2010. godine.

- Interesovanje za "loto" je dostiglo vrhunac i već je zabeležen značajan porast uplata. Razlog za to je više nego očigledan, pošto je glavna premija čak 2.850.000 evra. To je najveći iznos još od 2010. godine i one rekordne "sedmice" koja je iznosila 4.800.000 evra. Ostaje nam još samo da vidimo da li će nam 84. kolo u petak doneti novog milionera - rekli su nam u "Državnoj lutriji Srbije".

Informer

Informerovi reporteri posetili su juče nekoliko uplatnih mesta "Lutrije Srbije" i uverili se da građani masovno uplaćuju "loto" tikete.

- Zaista sam iznenađena ovolikom gužvom s obzirom na to da su tek počele uplate za novo kolo. Ne smem ni da zamislim kako će biti u petak, pošto tada obično dolazi najviše ljudi. Ako se po jutru dan poznaje, pred samo izvlačenje imaćemo redove od stotinak ljudi, što ne pamtim kada je bilo poslednji put. Razlog za sve to je naravno ova ogromna premija od skoro tri miliona - objasnila nam je radnica u kiosku u centru Beograda.

Informer

U redu za uplate smo zatekli i Libanca Aonija Kalaka, koji je u prošlom kolu dobio "šesticu", a sada se nada glavnom dobitku.

- Pre izvlačenja poslednje kuglice imao sam svih šest pogodaka i čekao sam broj 33. Umesto njega je izašla dvojka i nisam dobio dva miliona nego samo dve hiljade evra. Međutim, nisam klonuo duhom. Ovaj dobitak će mi lepo dopuniti budžet, a u petak jurim "sedmicu" - priča nam Kalak.

Sanjaju "sedmicu"

Osamdesetogodišnji Milenko P. takođe je ubeđen da će iz bubnja biti izvučena baš njegova kombinacija brojeva.

- "Loto" igram od kada postoji, i to uvek samo jednu kombinaciju. Do sada sam dobio na desetine "petica", nekoliko "šestica" i mislim da je sada došlo vreme za glavni dobitak. Imam neki osećaj, a poslednji put kada sam se ovako osećao osvojio sam 84 miliona dinara na sportskoj prognozi. To je bilo pre 30 godina - rekao nam je ovaj simpatični čikica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija