• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.10.2017

21:02

LETO JE GOTOVO! LEDENI TALAS STIŽE U SRBIJU: Posle vikenda dolaze VELIKE KIŠE I SNEG!

Društvo

LETO JE GOTOVO! LEDENI TALAS STIŽE U SRBIJU: Posle vikenda dolaze VELIKE KIŠE I SNEG!

Podeli vest

Na području Srbije u narednom periodu se očekuju obilne padavine, prema prognozi RHMZ. Većinu mesta očekuje od 20 do 30 mm, a na istoku i jugoistoku Srbije oko 40 mm, lokalno i preko 60 mm

U utorak (24.10.) na planinama oko i iznad 1.000 metara vlažan sneg uz formiranje snežnog pokrivača.

Sutra će u u Srbiji biti jutro sveže, po kotlinama i dolinama ponegde magla.

Tokom dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 3 do 12 stepeni Celzijusovih, najviša dnevna od 22 do 27.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, zapadnih pravaca. Jutarnja temperatura oko 12, najviša dnevna oko oko 24 stepena.
  
Prema izgledima vremena u narednih sedam dana, do 28. oktobra, u nedelju će jutro biti sveže, ponegde sa maglom, tokom dana pretežno sunčano i toplo.

Uveče i noću na severu i zapadu, a u ponedeljak i u ostalim krajevima naoblačenje sa kišom, osetnim padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom.

U utorak oblačno, hladno i vetrovito, sa kišom, na planinama sa vlažnim snegom uz formiranje snežnog pokrivača.

Informer

Očekuju se obilne padavine, u većini mesta od 20 do 30 mm, a na istoku i jugoistoku Srbije oko 40 mm, lokalno i preko 60 mm.

U sredu slabljenje i postepeni prestanak padavina. Od četvrtka suvo, u jutarnjim satima hladno, ponegde sa slabim prizemnim mrazem, dnevna temperatura u manjem porastu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija