• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.10.2017

07:07

VOZAČI, OPREZNO ZBOG KIŠE! Kolovozi mokri, smanjena vidljivost!

Društvo

VOZAČI, OPREZNO ZBOG KIŠE! Kolovozi mokri, smanjena vidljivost!

Podeli vest

Zbog jesenjih uslova vožnje, zahlađenja, kiše, mokrih kolovoza i smanjene vidljivost mogući su povremeni zastoji uz usporenu vožnju, saopštio je jutros AMSS

Neprilagođena brzina u uslovima mokrih kolovoza i ograničene vidljivosti je osnovni faktor većeg broja saobraćajnih nezgoda, upozorava se u saopštenju.

Veća količina vode koja se zadržava na putu predstavlja dodatnu opasnost na deonicama gde ima rupa ili drugih oštećenja jer su popunjena vodom, pa se ne vide. Zato se vozačima savetuje da smanje brzinu i budu na bezbednom odstojanju od vozila ispred da bi mogli da bezbedno i na vreme reaguju.

Do 30. oktobra produžavaju se radovi, koji se izvode u vremenskom periodu od 7 do 17 časova, od petlje Bubanj Potok do petlje Vrčin, u smeru Beograd - Niš. U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena preticajna (brza) i vozna (srednja) saobraćajna traka.

Saobraćaj će se odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom smera Beograd - Niš i brzom preticajnom trakom smera Niš - Beograd.

Preporuka vozačima koji putuju ka Nišu je da koriste obilazni put koji vodi preko Avale ka Mladenovcu i naplatnoj stanici Mali Požarevac.

Od danas do 30. oktobra izvodiće se radovi na sanaciji leve kolovzne trake na državnom putu I A reda broj 1, kod petlje Bačka Topola, u smeru Novi Sad - Horgoš.

U toku radova saobraćaj na levoj kolovoznoj traci smera Novi Sad - Horgoš preusmeravaće se sa preticajne na voznu i zaustavnu traku.

Prema poslednjim informacijama JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Na našim graničnim prelazima, prema podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 15 minuta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija