• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski telegraf

24.10.2017

12:35

TO SE, BABA, NIKAD NE PRIZNAJE! Deda iz Kaluđerice hteo da ubije babu jer ga je PREVARILA KAD SU BILI MLADI!

Društvo

TO SE, BABA, NIKAD NE PRIZNAJE! Deda iz Kaluđerice hteo da ubije babu jer ga je PREVARILA KAD SU BILI MLADI!

Podeli vest

Dobrivoje M. (88) iz beogradskog prigradskog naselja Kaluđerica uhapšen je zbog sumnje da je nameravao da ubije suprugu Dragoslavu M. pa sebe jer mu je žena priznala da ga je prevarila u mladosti!

Policija je u poslednjem trenutku uspela da odgovori starca da izvrši samoubistvo, nakon što ih je video na vratima svoje kuće!

Prema rečima našeg izvora iz istrage, ceo slučaj je otkriven kad je Dobrivojeva snaja Slavica M. prijavila da njen svekar hoće da se ubije.

- Policajci su odmah izašli na lice mesta. U prizemlju porodične kuće zatekli su povređenog starca s nožem u rukama. Kad je video službenike, bacio je oružje. Krvario je, imao je posekotine po stomaku i grudima - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

Iz "Laze" u pritvor

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, Dobrivoje M. je posle incidenta kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu "Dr Laza Lazarević".
- On je nakon ukazane lekarske pomoći pušten, ali mu je određeno zadržavanje. Protiv njega je podneta krivična prijava zbog nasilja u porodici - dodaje naš sagovornik.

Policajci zatekli Dobrivoja M. s nožem u rukama. Kad je video službenike, bacio oružje Kako dodaje, Dobrivoje M. tad je policajcima priznao da je hteo da ubije prvo ženu, pa sebe.

- On je izjavio da mu je žena priznala da mu je bila neverna kad su bili mladi. Starac se zbog toga mnogo potresao, nije mogao da podnese činjenicu da je njegova supruga, s kojom decenijama deli i dobro i zlo, legla u krevet s drugim muškarcem. Bio je toliko van sebe da je zgrabio nož - priča izvor iz istrage.

Nasilnik je tad nasrnuo na Dragoslavu M., ali je samo pukom srećom nije povredio.

- Mlatio je nožem, pretio supruzi i pokušao da je izbode. Ona je otrčala iz kuće, a on je tad počeo sebe da ubada po telu. Preplašena Dragoslava M. se požalila snaji govoreći joj da će Dobrivoje M. da se ubije. Snaja Slavica M. odmah je reagovala i pozvala policiju - kaže sagovornik.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17