• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

24.10.2017

19:10

VOZAČI, OPREZ! Zbog kiše i snega, nepovoljni uslovi za vožnju!

Društvo

VOZAČI, OPREZ! Zbog kiše i snega, nepovoljni uslovi za vožnju!

Podeli vest

Vozače ove večeri očekuju nepovoljni uslovi za vožnju, sa kišom i snegom u višim predelima,s saopštio je Auto-moto savez

Kako se navodi u saopštenju, ovakve vremenske prilike zahtevaju od vozača punu opreznost za volanom, jer često dolazi do proklizavanja ili izletanja vozila sa kolovoza, kao i povećanog broja saobraćajnih nezgoda.

Od danas će se izvoditi radovi na redovnom održavanju puta II B reda broj 346, od Avalskog puta do Ibarske magistrale u Beogradu. Radovi će, kako je predviđeno, trajati narednih 60 dana. 

Od danas do 30. oktobra izvodiće se radovi na sanaciji leve kolovozne trake na državnom putu I A reda broj 1, kod petlje Bačka Topola, u smeru Novi Sad - Horgoš. U toku radova saobraćaj na levoj kolovoznoj traci smera Novi Sad - Horgoš preusmeravaće se sa preticajne na voznu i zaustavnu traku.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 15 minuta.
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija