• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

26.10.2017

17:45

(VIDEO) TAKO TO RADI GENERAL SRPSKE VOJSKE: Psi laju, vetar nosi, LAZAREVIĆ opet nadigrao NATO, baš kao i 1999!

Društvo

(VIDEO) TAKO TO RADI GENERAL SRPSKE VOJSKE: Psi laju, vetar nosi, LAZAREVIĆ opet nadigrao NATO, baš kao i 1999!

Podeli vest

General u penziji Vladimir Lazarević, nekadašnji komandant Prištinskog korpusa i Treće armije Vojske Jugoslavije, došao je danas na Vojnu akademiju, gde je trebalo da održi prvo predavanje pitomcima Voske Srbije

Lazarević je poručio da je pristao da predaje na Vojnoj akademiji jer je za njega to velika čast. 

- Nikada se nisam krio ni tokom NATO agresije, pa ni sada. A kad vidim od koga dolaze kritike zbog angažovanja bivših generala Vojske Jugoslavije, sve mi je jasno. Psi laju, vetar nosi... - kazao je ranije za srpski general.

AMERI, DA RAZJASNIMO JEDNOM ZA SVA VREMENA: Srpski oficiri su branili narod, američki RUŠILI I UBIJALI po celoj planeti!

Lazarević kaže da je ideju da bude predavač čuo odmah pošto je sleteo iz Haga u Srbiju, decembra 2015, od tadašnjeg ministra odbrane Bratislava Gašića i bivšeg ministra pravde Nikole Selakovića.

Lazarević je posebno upalšio predsednika samozvane države Kosovo Hašima Tačia koji tvrdi da bi Evropska unija trebalo da bude zabrinuta što će penzionisani srpski general koji je NATO održao pravu lekciju iz ratovanja na Kosmetu 1999. godine  održati predavanje na Vojnoj akademiji u Beogradu.

Štaviše, Tači se nada da će to što će Vladimir Lazarević predavati Vojnoj akademiji Srbije usporiti učlanjenje Srbije u EU.

RATNI KOMANDANTI S KOSOVA NA VOJNOJ AKADEMIJI: Istaknute starešine iz minulih ratova, prenosiće svoja iskustva mlađim kolegama!

STRAŠNA SUDBINA NAŠIH HEROJA! SRPSKI VOJNICI MASOVNO UMIRU OD KARCINOMA od posledica NATO bombi!


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mig29

pre 6 godina

Генерал Лазаревић је жива легенда и понос српског народа.

mille

pre 6 godina

Covek je zasluzio odlikovanje. Bilo je ratnih zlocinaca i sa nase strane, ali on to sigurno nije.\n

krajisnik

pre 6 godina

Samo napred hrabro junače.\nNato komandanti i šiptarski komandanti, mogu da rade kako hoće a naši junaci nisu poželjni.\nMogu oni od naših vojskovodja još puno da nauče.\n

vlah alija

pre 6 godina

nije taci ni lud ,dok u srbiji bivsi haski usudjenici i porazeni izlapeli generali drze predavanja nece srbija daleko dogurati

Bombarder

pre 6 godina

Ovo je predobro cak i od vas...nadmudrio nato???....nije bezanija nego povlacenje...nije sija nego vrat...samo neka ovakvi likovi predaju na "akademiji",pozovite i ostale "generale"iz ratova devedesetih...nije poraz nego carstvo nebesko...pametnom dosta ali vi niste ti na nasu srecu..

Kanda

pre 6 godina

Samo ti gledaj svoja posla i strpi se još malo. SLIJEDI RASPLET!!!

Mladen Mladenovic

pre 6 godina

Za mene, a nadam se i za većinu gradjana Srbije, general Lazarević NIKADA ne može biti ratni zločinac bez obzira na presude, za koje smo svi svesni kako su se donosile i kakva je uloga tih presuda trebala da bude. Postoji jedna mnogo jednostavna logika, koja ne dozvoljava drugačiji pristup ovoj temi. Možda bi Srbi i prihvatili tu osudu kao pravičnu da je general Lazarević napadao SAD, Bugarsku ili Nemačku ali, general Lazarević je bio vojnik, koji je BRANIO svoju državu i svoj narod. Ako nijedan Amerikanac nije ratni zločinac, posle onoliko tona bombi sa osiromašenim uranijumom, bačenim na Srbiju, ako nijedan gradjanin EU, nije odgovoran za ogroman broj nevinih žrtava koje su počinili u Srbiji, KAKO MOŽE GENERAL LAZAREVIĆ DA BUDE RATNI ZLOČINAC? Da li bi bio ratni zločinac da je ratovao na američkoj strani? Da li za predavače treba da zovemo američke generale, odnosno one koji su nas bombardovali, koji su pomagali sve srpske neprijatelje počev od Slovenije pa do Kosova i Metohije?! Da li treba njima da podižemo spomenike i da im se divimo? Mislim da od tih namera, i od tog posla nema ništa. Možete da nam uništite privredu, možete da nas satanizujete kao što to i danas činite ali, ne možete da ubijete naš ponos i zdravi razum. Čak i kao gladni znaćemo šta je pravda, šta je napad a šta odbrana, šta je zločin a šta ne.

ccc

pre 6 godina

Pozdrav moj generale Srbija i nije svesna kakvu veličinu je imala na braniku sa vama. Ovakav čovek se samo u Srbiji može roditi generalčina pomenuti šipac nije dostojan da kaže jednu jedinu reč jer se radi o patrioti i ratnom zločincu na drugoj strani.

gaša

pre 6 godina

Nikada mi nije bilo jasno...kako je general za održavanje veze proglašen ratnim zločincem kada se bavio samo tom uspostavom komunikacija među jedinicama...Upravo suprotno NATO je zločinačka organizacica koja svuda po Svetu seje smrt ...i posramljeni od našeg generala ,proglašavaju ga zločincem. Razmislite ...komunikacija među jedinicama je za NATO zločin. Pa to nema ni u crtanim filmovima.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija