• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/informer.rs

27.10.2017

10:29

ŠOK! Studentkinje iz NS PARAMA OD KURVANJA PLAĆAJU FAKULTET!

Društvo

ŠOK! Studentkinje iz NS PARAMA OD KURVANJA PLAĆAJU FAKULTET!

Podeli vest

"Atraktivna maserka", "uredna devojka", "diskretna prijateljica" samo su neki od pseudonima koje prodavačice ljubavi u Novom Sadu koriste kako bi putem interneta našle klijente, dok na novosadskim ulicama 300 prostitutki lovi mušterije, i to na nekoliko lokacija

Iako je i nuđenje, kao i konzumiranje seksualne usluge za novac kažnjivo, najstariji zanat je sve rasprostranjeniji ne samo među neobrazovanim i socijalno ugroženim devojkama nego i među studentkinjama, pa i dobrostojećim damama, koje u tome vide način za laku i brzu zaradu.

- Posećujem dve-tri devojke već duže vreme. One nisu uličarke, studiraju i tako plaćaju studije i sebi priušte malo luksuza. Ne vidim u tome ništa loše, i one i ja dobijemo šta želimo, bolje tako, nego da krepava od gladi ili bude na grbači roditeljima - kaže B. K. (42) i navodi da je devojke pronašao putem interneta. Dodaje i da zaštitu ne koristi, jer ima poverenja u njih:

Pedantne su, a dogovoramo se porukama na Fejsbuku ili SMS-om. Pola sata ranije mi jave mi gde da dođem, nikada nisam imao neprijatno iskustvo.

RADIKALNO! I ŠEŠELJ JE ZA LEGALIZACIJU PROSTITUCIJE! Lider SRS podržava inicijativu ministra Branka Ružića!

Shutterstock

Ugrožen ceo grad!

Predstavnici Udruženja "Prevent" navode da bi 300 devojaka moglo da zarazi HIV-om ceo Novi Sad, naročito jer upotreba prezervativa nije ustaljena praksa.

- Taj lanac je veoma jednostavan, klijent spava sa prostitutkom, zarazi se, a onda bolest prenese na suprugu ili drugu partnerku i bolest se ubrzano širi. Imamo primer iz Bosne da je jednoj prostitutki dijagnostikovan HIV, pa se "pola grada" testiralo u panici, a u redu za test su bili svi, od "uličara" do političkih lidera - kaže Đurasović.

Korisnici ulične prostitucije u Novom Sadu su uglavnom putnici koje put nanese na Kaćku petlju, zbirno mesto prostitutki, gde je pre godinu dana otvoreno i svratište. Ulične prostitutke su po pravilu jeftinije i njihove usluge se kreću oko 1.500 dinara, mahom su Romkinje i nemaju završenu osnovnu školu, pa u tome vide izlaz iz bede i način da prežive.

Kako kaže Nebojša Đurasović, predsednik Udruženja „Prevent”, jedinog u Srbiji koje se bavi ovom vrstom seksualnih radnica, većina njih nema makroa i radi samostalno ili ih podvode partneri, članovi porodice, a u pojedinim slučajevima i dileri.

- Devojke trpe nasilje od klijenata, ali i porodično, uglavnom to rade zbog droge. Mali je broj slučajeva da se otrgnu od takvog načina života i integrišu u društvo, pa nam je stoga najvažnije da radimo na prevenciji kako bismo sprečili širenje polno prenosivih bolesti – ističe sagovornik i dodaje da je u svom višegodišnjem iskustvu naišao na samo dva slučaja da su devojke sa ulice promenile zanimanje, a na takvu odluku su ih naterale stravične okolnosti.

- Jedna od devojaka se povukla iz posla zato što joj je pred očima ubijena rođena sestra, vratila se u rodno mesto, znamo da se udala i da ima porodicu - zaključuje Đurasović.

ŠOKANTNA ISPOVEST: Potrošio sam 100 hiljada dolara na SPONZORUŠE, zanimaju me devojke s fakultetom!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija