• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

30.10.2017

17:31

SPOMENIK DRAGANU NIKOLIĆU SLUČAJNO OSKRNAVLJEN: Nisu vandali, turista odlomio deo naočara!

Društvo

SPOMENIK DRAGANU NIKOLIĆU SLUČAJNO OSKRNAVLJEN: Nisu vandali, turista odlomio deo naočara!

Podeli vest

Jedan od inicijatora za podizanje spomenika Draganu Nikoliću u Vrnjačkoj banji, Nikola Džamić rekao je da je spomenik slučajno oštećen, odnosno da nije reč o vandalizmu

Džamić je za Tanjug rekao da je jedan turista, koji je hteo da se fotografiše, želeo da proveri koliko su čvrsti okviri naočara i slučajno polomio deo. 

- Saniraćemo polomljeni deo i biće onakav kakav je i bio kada smo postavili bistu, u viziji profesora Dragoljuba Dimitrijevića, koji je izvajao spomenik. Drago mi je da to nije vandallizam, jer je Dragan Nikolić bio i ostaće omiljen lik Vrnjčana - rekao je Džamić. 

OSKRNAVLJEN SPOMENIK DRAGANU NIKOLIĆU: Neviđen vandalizam u Vrnjačkoj Banji!

Bratislav Ristić, čuvar Vrnjačkog parka primetio je prilikom obilaska da nedostaje okvir naočara, koji je pronašao na travnjaku pored spomenika. 

- Prijavili smo nadležne o slučaju. Iskreno, mislim da se to nije namerno dogodilo, i da nije delo vandala - rekao je Ristić. 

OTKRIVENA STATUA DRAGANA NIKOLIĆA U VRNJAČKOJ BANJI! Laušević: PRIZNAJEM, JAKO MI JE TEŠKO!

Statua Dragana Nikolića koja krasi deo Vrnjačkog parka u blizini Rimskog izvora svečano je otkrivena u četvrtak, a tu čast, pred mnogobrojnim posetiocima, imao je glumac Žarko Laušević. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija