• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

31.10.2017

16:53

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) DEČAK MONSTRUM IZ ALEKSINCA: Vezao psa za auto, pa dao gas, JEZIVI KRICI ODZVANJALI SU ULICAMA!

Društvo

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) DEČAK MONSTRUM IZ ALEKSINCA: Vezao psa za auto, pa dao gas, JEZIVI KRICI ODZVANJALI SU ULICAMA!

Podeli vest

Dečak (13) iz aleksinačkog sela Prćilovica vezao je svog psa za očev auto, a zatim ga vozio ulicama Žitkovca naočigled užasnutih prolaznika. Policija je potvrdila ovaj događaj i saopštila da je obavešteno Više javno tužilaštvo Centar za socijalni rad

Devojka, očevidac stravičnog mučenja životinje je prijavila događaj policiji, ali s obzirom na to da maloletnik ima manje od četrnaest godina, izbegao je bilo kakvu odgovornost za ono što je uradio.

Emilija Jevtić, očevidac zlostavljanja psa kaže da je bila zgrožena prizorom kojem je bila svedok.

- To se desilo 28. oktobra oko 17 sati u vreme kada sam se vraćala iz posete drugarici. U ulici Dragoljuba Avramovića primetila sam beli "opel", a pažnju mi je privuklo to što je sa mesta vozača izašao dečak. Otvorio je prtljažnik auta i izvadio psa, vezao mu je konopac oko vrata a drugi kraj je privezao za auto - priča ova devojka.

(VIDEO) MAJKA JE PRISILILA NA SEKS SA 1.800 MUŠKARACA! Danju je bila učenica, noću seksualna robinja!

Pitala sam ga, navodi ona, zašto to radi, a on mi je odgovorio da je to njegov pas i da se ne mešam. 

Foto Fejsbuk/privatna arhiva

- Zapretila sam mu da ću ga slikati na šta je on kazao da ga za to nije nimalo briga. Seo je u auto i krenuo ka Goričkoj ulici vukući po asfaltu jadnu životinju koja je cvilela - opisuje neljudsko mučenje psa Emilija.

Devojka je slike poslala svojoj majci Mileni Pantović koja je vlasnik prihvatilišta za napuštene životinje, a zatim zlostavljanje prijavila policiji.

OSUĐEN ZBOG UBIJANJA ŽIVOTINJA! Komšijama otrovao psa koji je umro u teškim mukama!

- Apelujem na nadležne da psa oduzmu dečaku jer se ne može govoriti o vlasničkoj životinji s obzirom na to da nije čipovana. Ne znam šta se sa jadnom životinjom dalje desilo, jer sam u policiji čula da je živa ali sam od nekih dečaka koji poznaju mališana koji je mučio, saznala da je preminula od povreda - rekla je Milena.

Foto Fejsbuk/privatna arhiva

Policija je potvrdila ovaj događaj i saopštila da je obavešteno Više javno tužilaštvo Centar za socijalni rad.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dusan

pre 5 godina

Ništa mu nemogu to je dete jednostavno mu tako došlo niko nije kriv šta da rade roditelji nisu ga terali da tako nešto uradi. Ulične pse treba hitno ukloniti inače biće česte pojave i treba jer ljudi prolaznici nemogu mirno da se šetaju po ulicama od tih uličnih lutalica.

Izbori 2024

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija