• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik.rs

05.11.2017

19:35

KUSTURICA PROTIV RUSA IGRA FUDBALSKI MEČ ZA POMOĆ BOLESNOJ DECI! Moskva ovakvu utakmicu nikad nije videla!

Društvo

KUSTURICA PROTIV RUSA IGRA FUDBALSKI MEČ ZA POMOĆ BOLESNOJ DECI! Moskva ovakvu utakmicu nikad nije videla!

Podeli vest

Slavni srpski režiser Emir Kusturica i njegov tim odigraće sutra sa ruskim zvaničnicima iz Vlade Moskovske oblasti, humanitanu fudbalsku utakmicu u Balašihi, nedaleko od Moskve, radi prikupljanja sredstva za lečenje teško bolesne dece

U Balašihi će se 6. novembra održati fudbalska utakmica između dva neobična tima. S jedne strane terena biće zaposleni u Vladi Moskovske oblasti, a s druge ekipa svetski poznatg režisera i muzičara Emira Kusturice, navodi se u saopštenju pres-službe Ministarstva fizičke kulture i sporta tog ruskog regiona.

Kako je preneo Sputnjik, Kusturičinu ekipu činiće članovi njegove grupe "No smoking orkestra".

KUSTIRICA DRŽAO ČAS DIPLOMATAMA U ŽENEVI: Beograd je jedini multikulturalni grad na Balkanu!

U sastav protivničkog tima ušli su šef administracije gubernatora Mihail Kuznjecov, ministar za fizičku kulturu i sport regiona Roman Terjuškov i njegov zamjenik Roman Širokov, bivši kapiten ruske fudbalske reprezentacije.

Prijateljska utakmica se igra u okviru projekta "Art fudbala" i deo je globalne kampanje "Pod zastavom plemenitosti", sa ciljem da se prikupe sredstva za lečenje teško bolesne dece.

KUSTURICA ŽESTOKO OPRAO FABRIKU SNOVA: Filmom vlada "batina Holivuda", koja je političko oruđe!

Organizatori "Art fudbala" tradicionalno na sportskim i muzičkim događajima okupljaju poznate glumce, umetnike, sportiste, političare i druge javne ličnosti iz raznih zemalja kako bi skrenuli pažnju na društvene probleme i pomogli onima kojima pomoć najpotrebnija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branko

pre 6 godina

Bravo Emiresto ste se toga setili da odigrate humanitarnu utakmicu sa Rusima!!! Nas zastitnik gradjana se toga nije setio ali zato nije propusto priliku da na antisrpskoj tv pljuje po Rusima i setio se da ide na porodicne vecere u zapadne ambasade??!! Vi ste Emire veliki covek i iza vas ce ostati velika dela!!! Samo se pitam kava (sramna) dela ce ostati iza (naseg) zastitnika gradjana????

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija