• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

06.11.2017

13:32

VULIN: Vučić ispunjava obećanja, penzioneri prvi osetili poboljšanje ekonomske situacije!

Društvo

VULIN: Vučić ispunjava obećanja, penzioneri prvi osetili poboljšanje ekonomske situacije!

Podeli vest

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da su penzioneri, koji su najviše trpeli, isplatom jednokratne pomoći prvi osetili poboljšanje ekonomske situacije

Na pitanje novinara koliko je značajna isplata pomoći vojnim penzionerima, Vulin je rekao da je su prema vojnim penzionerima u prošlosti pravljene velike nepravde koje je Vučićeva vlada ispravila time što je omogućila da se sve ono što im je pripadalo a što im bahatošću tadašnjih predstavnika vlasti nije isplaćeno - isplati. 

- Naravno da ćemo nastaviti i na ovaj način da poboljšavamo položaj penzionera. Da bi ovo bilo moguće morala je Vlada Aleksandra Vučića da bude štedljiva, strpljiva i vredna i da stvori novac. Sada to možemo da uradimo. I tada je Vlada koju je vodio Aleksandar Vučić rekla da će naši penzioneri, koji su najviše trpeli i najviše doprineli, i prvi osetiti efekte poboljšanja. On ispunjava svoja obećanja - zaključio je Vulin u Prokuplju.


 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija