• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vostok.rs

06.11.2017

18:51

AMERI NAM OVO NEĆE OPROSTITI! SRPSKI DEMINERI POMAŽU RUSIMA U SIRIJI: To je posao samo za ozbiljne vojske!

Društvo

AMERI NAM OVO NEĆE OPROSTITI! SRPSKI DEMINERI POMAŽU RUSIMA U SIRIJI: To je posao samo za ozbiljne vojske!

Podeli vest

Srbija i Jermenija spremne su da pošalju svoje stručnjake u Siriju kako bi očistili teritoriju od mina nakon završetka borbenih aktivnosti, izjavio je zamenik ministra odbrane Rusije Aleksandar Fomin

Prema Fominovim rečima, konsultacije su obavljene sa Iranom, Egiptom, Turskom i Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a Srbija i Jermenija već su potvrdile spremnost da pošalju svoje stručnjake.

Fomin je dodao i da bi srpskim i jermenskim stručnjacima mogli da se pridruže i Kinezi, dok su ostale zemlje izrazile spremnost da finansijski podrže deminiranje Sirije.

PO DOGOVORU PUTINA I VUČIĆA: Rusija poklanja Vojci Srbije još dva aviona AN-26, USKORO STIŽU I TENKOVI!

Govoreći o samoj situaciji u Siriji, Fomin je istakao da je ostalo samo da se privede kraju ofanziva na jugoistoku zemlje, i da je sudbina terorista "zapečaćena".

AP PHOTO

- Niko više ni ne sumnja u ulogu ruske avijacije u borbama sirijske vojske protiv terorista. Ostaje samo da se okonča ofanziva duž sliva reke Eufrat. Iako teroristi i dalje pružaju otpor, njihova sudbina je zapečaćena - zaključio je on.

(VIDEO) AMERI I NATO UČE KAKO SU OD SRBA DOBILI PO PI*KI? A od Beograda traže da zabrani našim generalima da to znanje prenose!

OTKRIVAMO! Amerikanci ispostavili novu ucenu vlastima u Beogradu - ZA ZSO TRAŽE "VOJSKU KOSOVA"!


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17