• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski telegraf

11.11.2017

10:18

BLUDNI PROFESOR OBLJUBIO 20 UČENICA?! Skandal u Srednjoj tehničkoj školi u Negotinu!

Društvo

BLUDNI PROFESOR OBLJUBIO 20 UČENICA?! Skandal u Srednjoj tehničkoj školi u Negotinu!

Podeli vest

Tri učenice Srednje tehničke škole u Negotinu prijavile su profesora V. I. (44) jer ih je navodno seksualno zlostavljao. Rreč je o devojčicama od 15 godina, a njih tri su izjavile da se napastvovanje dogodilo 3. oktobra, i to za vreme školske nastave

 

- Napastvovane devojčice su tokom razgovora rekle da im je profesor tokom časa u školi prišao i počeo da ih dodiruje po grudima i zadnjici. Bile su izbezumljene od straha, pa su zato ćutale dosad! Pretpostavlja se da su po dolasku kući roditeljima ispričale šta se dogodilo, nakon čega je ceo slučaj prijavljen u nadležnoj policijskoj stanici u Negotinu - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Kako se saznaje, ovo najverovatnije nisu jedine učenice koje je osumnjičeni zlostavljao.

- Devojčice su rekle da se ovo i ranije dešavalo, kao i da je profesor dodirivao još neke učenice ove škole. One su ukazale na neke drugarice, ove druge na još neke i tokom razgovora se došlo do broja od 20 devojčica!


MAJKA PRIJAVILA SINA POLICIJI, TVRDI DA JE SILOVAO MLAĐU SESTRU! Strahota u selu Parage kod Bačke Palanke!

- Pretpostavlja se da su se plašile ili ih je bilo sramota da ispričaju šta su preživele, pa zato nastavnika nisu prijavile, niti roditeljima ispričale šta im je osumnjičeni radio - kaže izvor.

PEDOFIL IZ SUBOTICE POKUŠAO DA SILUJE DETE! Starac (82) voćem namamio devojčicu (10) u kuću!

Kako navodi, postoji strah da je broj žrtava bludnog profesora i veći.

- Trenutno je u toku saslušanje svih devojčica, nakon čega će biti preduzeti dalji koraci. Takođe, nije isključeno ni da je broj i mnogo veći od ovog do kojeg je do sada došla policija - dodaje izvor.

AKADEMIK TRGOVAO PROSTITUTKAMA: Šokantno hapšenje na granici sa BiH!

V. I., koji se tereti za pokušaj obljube devojčica, nije odranije poznat policiji i iza sebe nema krivični dosije. Novinari su pokušali da stupe u kontakt sa nadležnima u Tehničkoj školi, međutim, na pozive se niko nije javljao.

O celom slučaju je obavešteno tužilaštvo, a policija ispituje sve okolnosti, nakon čega će se znati više informacija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija