• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vesti-online

16.11.2017

17:54

RUSI NEŠTO KRIJU U NIŠU, A AMERIČKA VOJSKA NEĆE IZ SRBIJE JOŠ PET GODINA: General Hodžis otkrio planove SAD!

Društvo

RUSI NEŠTO KRIJU U NIŠU, A AMERIČKA VOJSKA NEĆE IZ SRBIJE JOŠ PET GODINA: General Hodžis otkrio planove SAD!

Podeli vest

Komandant vojske SAD za Evropu general Ben Hodžis tvrdi da Rusko-srpski centar u Nišu nije humanitarni centar i da je to samo fasada za šta se predstavlja. Najavio je i da još najmanje pet godina armoja SAD nema nameru da napusti našu zemlju

Odgovarajući na pitanja Insajdera da li je problem s Rusko-srpskim humanitarnim centrom to što je blizu baze Bondstil na Kosovu, Hodžis je rekao da bi taj centar morao da radi transperantnije i da bi on voleo da dobije poziv da ga poseti. 

- Ja ne verujem da je to humanitarni centar, to je fasada i nije ono za šta se predstavlja - kaže Hodžis.

RUSI SE VRAĆAJU NA KOSMET: Pomoći će Srbima svim sredstvima da opstanu, PRAVIĆE BOLNICE, ŠKOLE...!

Komandant američke vojske za Evropu na pitanje Insajdera da li uopšte postoji plan da KFOR napusti Kosovo, kaže da je to "odluka Alijanse". 

RUSKI HUMANITARNI CENTAR I U VOJVODINI?! Radikali skupljaju potpise i očekuju podršku u parlamentu!

- Ja sam zadužen da obezbedim učešće vojnika SAD u misiji KFOR-a. Koliko ja vidim najmanje pet godina nemamo nameru da napustimo Kosovo, jer su obezbeđeni resursi za narednih pet godina - kaže Hodžis.

AP PHOTO

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
joleu

pre 6 godina

samo ste nam jos vi falili ovde.. mrs u svoje dvoriste pa tamo cistite svoj prljav ves i ostavite ovaj mali i ponosan narod na miru..

mosad

pre 6 godina

koju zemju hajvane ili di te narekao lud to je KOSOVA a tu nikada nece vise srbiju da bude a to je danas Vucic i sam priznao kapitulaciju srbiju u KOSOVA evo njegovi reci Nije to priznanje, niko to ne govori na taj način. Govore između redova, ali ne na taj način, ali ovo je ono što ja mogu da vam kažem da je KOSOVA vec odamna republika van srbije

SasaV

pre 6 godina

Bajo moj lepi,nije Kosova,nego Kosovo i Metohija ali oprosteno ti. A ono "odavno" je samo tvoje razmisljanje a istina je sledeca,pre ili kasnije srpska vojska se vraca na granice koje su dedovi i pradedovi omedjili svojom krvlju i hrabroscu kroz dva svetska rata a koju ce te Vi granicu sa sve svojim mentorima zaglaviti,ostaje da se vidi. Do tada ziv ti nama bio i uzivao u komentarima....

cobra

pre 6 godina

Boli nas k... za tvoju dedovi. Zasto su dosli u tudjoj teritoriju u 1912. Kao neprijateli ste dosli tada i kao neprijateli ste otisli u 1999.

Natopapak

pre 6 godina

Kosovo je bilo, jeste i bit će srpska zemlja. Šiptari su emigranti iz albanije koji su zloupotrebili srpsko gostoprimstvo i zato će biti vraćeni natrag u albaniju.

srbin

pre 6 godina

Cuj americke oloske fasistiske zute propagande.Pa fasisticki olosi evo ja cu vam reci da se u ruskom centru nalazi oruzje i vojna tehnika...i sta cete sad fasisticki olosi...ajde da vas vidimo

srbin

pre 6 godina

Fasisticke oloske zapadne fukare sta ce vama NATO za vas je LGTB zajednica!!!

Peppe

pre 6 godina

3 milijarde ulog,da 4h Srpskih vojnika bi isprasilo 80h Americkih marinaca iz Bondenstila,u ratnim igrama bez ubijanja.

milorad

pre 6 godina

Bas me briga sta ti mislis nego kupi prnje i zatvori bondstil i idi nazad kuci.\n

Dragan Dubonjac

pre 6 godina

Odakle pravo ovom Generalu da trazi da ulazi u tudj posed ??? Ko je on i sta mu znaci izjava da U Nisu nije Humanitarni centar vec Rusi nesto kriju samim tim su rekli i da Srbi tamo nesto kriju ili je u pitanju strah da bi iz nisa mogli da dobiju tri tacke na tacni pravo u Bonstil ili bilo gde u Regionu .... bice da je ovo drugo !!!

Ljubo

pre 6 godina

Ameri su aktivno od 1945 .godine na nasim prostorima ,vojno ,spijunski ,idiotski ,fanaticki ,nije to od juce ,i nece to biti ni samo narednih pet godina .Ali ,dali ce Srbi biti naivni ,losi ,ne slozni kao do sada to je pitanje .Long live Russa.

Vrca

pre 6 godina

Rusi treba da otvore jos jedan Centar u Vojvodini (priprema je u toku ) a ovaj u Nisu je za fukare i svetske ubice Amere velika enigma !!! Tako treba i da bude nadalje! S kojim pravom uopste postavljaju pitanje za Centar Nis a oni napravili pravu vojnu bazu Bondstil !Bezobrazluku i oholosti Amera nema kraja.Dace Bog da propadnu kao drzava zbog svih pobijenih u svetu,zbog svih sto umiru svaki dan od kancera u Srbiji.

xxl

pre 6 godina

Polako bre,sta ste zapenili.1. Srbija ne treba da prizna Kosovo. 2.Srbija treba da izjavi da ce povratiti Kosovo za10...50 ili sto godina.3.I kada ga povrati,ko ce tamo da zivi kada je trecina Srba u Beogradu,a ubija nas bela kuga.4. Na EU treba odmah zaboraviti,a od njih usvojiti ono sto je u nasem interesu.5. O NATO necu ni da komentarisem.6.Zasto se odmah palimo na izjave iz BIH,HR,MAK itd.Sve to moze da se pametnije,efektnije i pomalo mangupski odgovori,pa da se svi smejemo.

Izbori 2024

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija