• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

17.11.2017

12:08

(VIDEO) GADNA PRVOKACIJA ŠIPTARSKOG REPERA! Pevač  iz Prištine u spotu PRIPOJIO MEDVEĐU VELIKOJ ALBANIJI!

Društvo

(VIDEO) GADNA PRVOKACIJA ŠIPTARSKOG REPERA! Pevač iz Prištine u spotu PRIPOJIO MEDVEĐU VELIKOJ ALBANIJI!

Podeli vest

Pevač iz Prištine Arijan Aguši poznatiji kao GOLD AG snimio je pesmu o Medveđi, kao i spot u ovom mestu na jugu Srbije, prozivajući ga delom Velike Albanije
printscreen

 

Naime, u svojoj pesmi, za koju je spot snimio u centru Medveđe i u pojedinim delovima Prištine, ovaj tridesetjednogodišnji pevač, inače rodom iz Preševa, peva o tome kako je Medveđa uvek bila deo i da će ponovo biti deo Velike Albanije.

"Sve lepote sveta što sam video nisu kao moj prag, moja Medveđa... Svaki put kada je moj tata spalio prag od Medveđe do Sandžaka, tako su i albanski Albanci nestali sa zemljine površine, mrtvi od tuge zbog nenakvog šljama...", deo je prevoda ove pesme u kojoj pevač sniva o Velikoj Albaniji.

U samom spotu, stoji ispred samog ulaza u zgradu Opštine Medveđa i na kraju se budi iz sna, razočaran što ova opština još uvek nije deo albanske zemlje.

Njegovi fanovi i pratioci na društvenim mrežama ostavili su na hilajde komentara podrške ovom umetniku za koga kažu da je "jedini koji dodiruje teme o tome gde Albanci žive i stoje" i da ih je ovom pesmom "častio" i upoređuju ga sa muslimanskim bogom.

- Da častimo ovom pesmom našu zemlju. Skoro svaku Vladu koja je kosovska ili Albanska, ignorisana je. Medveđani su žrtvovali svoje živote za svoju domovinu Kosovo. Danas smo izgubili ljude za Kosovo, da uživamo slobodno. Ti si najveći ALAH - napisala mu je jedna od obožavateljki.

Predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić ocenjuje da je reč o provokaciji i da je od nadležnih organa dobio informaciju da se ispituje ovaj slučaj.

U lokalnoj smaoupravi pretpostavljaju da je reč o vikendu kada na ulicama ima malo ljudi.

Neverovatno je, međutim, da policija, koja sada ispituje slučaj, a čije je sedište nedalko od centra, nije ništa primetila.

Pretpostalja se da je mladić morao da izazove pažnju jer, kao velika zvezda, spotove snima sa članovima svoje ekipe, a tu su i kamere, dronovi... 

POGLEDAJTE OVAJ SKANDALOZNI SPOT:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija