• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srna /RTRS

22.11.2017

19:19

ŽESTOKA REAKCIJA IZ MOSKVE NA PRESUDU MLADIĆU: Hag nije uspeo, general VRS OSTAJE SIMBOL ČASTI I SLOBODE!

Društvo

ŽESTOKA REAKCIJA IZ MOSKVE NA PRESUDU MLADIĆU: Hag nije uspeo, general VRS OSTAJE SIMBOL ČASTI I SLOBODE!

Podeli vest

Ruski akademik Jelena Guskova ocenila je za Srnu da je izricanje presude bivšem komandatu Glavnog štaba Vojske Republike Srpske generalu Ratku Mladiću pusta formalnost, ali da general, uprkos odluci Haškog tribunala, ostaje i dalje simbol časti i slobode za sve

Ona je navela da haškim sudijama nije važno to što je odbrana uspela da opovrgne sve optužbe protiv generala, niti što je dokazna baza izgrađena na falsifikatima, lažima i pristrasnostima.

- Njima je važno da u njegovom liku optuže sav srpski narod i dokažu njegovu krivicu za početak rata. To znači da se opravda agresija NATO-a protiv Srba i Crnogoraca - rekla je Guskova.

OPET PROVOCIRA! Kitarović: Šteta što Mladić nije odgovarao i za zločine u Hrvatskoj!

Ona je istakla da je važno da svi Rusi i Srbi smatraju generala za narodnog heroja, hrabrog, pametnog i pravednog.

- Moskva želi da učini sve da mu se poboljša zdravlje. Međutim, Tribunal, koji doživljava poslednje dane, želi da ispuni sve zadatke koje su mu naložile SAD - navela je Guskova.

(FOTO) MEDIJI U REGIONU SU OVAKO PRENELI VEST o doživotnom zatvoru za Ratka Mladića!

Pred Haškim tribunalom počelo je izricanje presude nekadašnjem komandantu Glavnog štaba Vojske Republike Srpske Ratku Mladiću, čijem je jednom delu general prisustvovao uprkos veoma lošem zdravstvenom stanju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija