• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Iskra.co

23.11.2017

18:32

MOSKVA JE DUŽNA DA POMOGNE MLADIĆU: Rusija velika i moćna, IŽIVLJAVANJE NAD NEPOKORNIM SRBIMA SE MORA ZAUSTAVITI!

Društvo

MOSKVA JE DUŽNA DA POMOGNE MLADIĆU: Rusija velika i moćna, IŽIVLJAVANJE NAD NEPOKORNIM SRBIMA SE MORA ZAUSTAVITI!

Podeli vest

Karadžić, Mladić, i u Hagu ubijeni Milošević su zarobljenici, kaže veliki ruski pisac Zahar Prilepin, komentarišući jučerašnju presudu Haškg tribunala generalu Ratku Mladiću

Ono što se juče dogodilo u Hagu nije suđenje, već masakr neprijatelja, poručuje on. 

- To je iživljavanje nad nepokornim Srbima. Srpske enklave u Hrvatskoj i Bosni želele su da se spoje sa Srbijom kako bi narod tamo izbegao masakre i genocid, baš kao što su  nama u Rusiji želeli da se pridruže, zbog zaštite od neonacista podržanih od zapadnih zemalja, Krim i Donbas - ističe Prilepin.

OŠTRA PORUKA MOSKVE: Presuda Ratku Mladiću nastavak antisrpskog kursa Haškog tribunala!

Razlika između Srbije i Rusije samo je u tome što je Rusija velika, što je moćna. Rusija je dužna da pomogne Mladiću. Srbi ne smeju da zaborave šta je  njima uradio Zapad i ne smeju da se prodaju Zapadu. Zapad nas kupuje samo zbog toga da bi nas polako ubijali - kaže Prilepin.

Printskrin

- Molim vas takođe i da prenesete naše bratske pozdrave Emiru Kusturici, od svih nas iz Donjecka. Ako jednom reši da nam dođe u goste, u Donjeck, ovde će to biti narodni praznik - poručuje  veliki pisac koji je Donjecku, komandant jednog dobrovoljačkog bataljona.

RATKO MLADIĆ PORUČIO PREKO SINA DARKA: Boriću se do kraja, ovo je bilo SAMO PRVO POLUVREME!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija