• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.12.2017

13:50

CRNI OBLACI STIŽU U SRBIJU! Izdato zvanično UPOZORENJE, sneg počinje noćas, a evo gde će biti NAJKRITIČNIJE

Društvo

CRNI OBLACI STIŽU U SRBIJU! Izdato zvanično UPOZORENJE, sneg počinje noćas, a evo gde će biti NAJKRITIČNIJE

Podeli vest

U toku noći između subote i nedelje, kao i u nedelju ujutro u većem delu Srbije očekuje se stvaranje snežnog pokrivača visine od 5 do 10 centimetara, a u planinskim predelima i preko 20 centimetara snega, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod

U Srbiji će sutra biti oblačno i hladno, povremeno sa snegom, a u planinskim predelima će se povećati visina snežnog pokrivača.

Beograd

U toku današnjeg dana u pojedinim delovima grada očekuje se slaba kiša ili susnežica, a uveče i u toku noći sneg.

U nedelju rano ujutru može padati sneg. Ozbiljnije padavine oko 9 i 10 sati, a potom oko 14 časova. Temperatura od -3 do 1 stepen.

Tanjug

Novi Sad

Danas oko 20 časova očekuje se sneg koji bi trebalo da pada neprekidno do ranih jutarnjih časova.

Snežne padavine će se nastaviti u 7 ujutru u nedelju i trajaće do 11 sati. Temperatura od -4 do 1 stepen. Sneg opet moguć oko 20 časova.

Tanjug

Kragujevac

Sneg je u Kragujevcu i okolini moguć od 22 sata, pa do ponoći. Veći deo noći predviđa se sneg, koji bo mogao da pada do 9 sati ujutru. Temperatura od -3 do 0.

Snežne padavine su ponovo moguće u nedelju od 14 do 17 sati.

Evropu očekuje hladan decembar

Svetski meteorolozi procenjuju da će najhladniji decembar u poslednjih sedam godina pokvariti prosek jedne od najtoplijih godina u Evropi ikada.

Prva polovina meseca biće neobično hladna, pre nego što se temperature ponovo popnu na uobičajeni nivo za ovo doba godine, prenosi Blumberg. Vreme u decembru bi ove godine ipak moglo da bude najhladnije zabeleženo još od 2010. zbog ledenog talasa koji stiže sa Islanda i severa Rusije.

Najhladnije će, prema procenama stručnjaka biti u prvoj polovini decembra u Norveškoj i širom jugoistočne Evrope, nakon čega će ponovo nastupiti nešto toplije vreme.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17